Bemutatta az új mezét a Vasas, megvan a DVTK csapatkapitánya - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Bemutatta az új mezét a Vasas, megvan a DVTK csapatkapitánya

Juhász Gergely - 2021. July 30. Friday 11:03
Szurkolói ankétot tartott a Budafok.
Kép forrása: dvtk.eu
VASAS
Szurkolóink és klubunk közös projektje során született meg a végleges design.
 
A Vasas Futball Club idén ünnepli 110 éves fennállását, a jeles évforduló kapcsán klubunk új csapatmezben kezdi meg a 2021/22-es bajnoki szezont. Fontos kiemelnünk, hogy mindenképpen olyan egyedileg tervezett felszerelést szeretettünk volna létrehozni, melyre nem csupán a klub és a csapat, de a szurkolók és az egész Vasas-család büszke lehet.
 
Szem előtt tartottuk, hogy szurkolóink a Vasas labdarúgásának történelme során 12. játékosként álltak csapatunk mögött, a nehéz időkben sem fordultak el szeretett klubjuktól, ezért szerettük volna őket is bevonni a meztervezésébe. Tavasszal egyeztetésre invitáltuk a Vasas Szurkolói Klub és az Armata Rossoblu képviselőit, a Vasas-család közösségi oldalainak, csoportjainak meghatározó tagjait, a klub labdarúgásának korábbi szereplőit - egyaránt megszólítva ikonikus legendát és a fiatalabb generációt -, illetve olyan Vasas-szurkolók is jelen voltak, aki szakmájukból adódóan művészi oldalról is segítették a tervezés folyamatát. Szurkolóink javaslatainak és ötleteinek alapján klubunk marketingvezetője, Ádám Erik öntötte végleges formába az igényeket, mely során a szurkolók és a klub közös projektjében megszületett a Vasas FC 2021/22-es hazai meze.
 
Klubunk 110 éves évfordulójára nem csupán a csapat meze lett egyedileg tervezett, de - természetesen változtatás nélkül - címerünket is új köntösbe öltöztettük. A hagyományok és a klub múltja előtti tisztelet jegyében az idei mezen a címer alatt megjelenik a 110-es felirat és a dicsőséget szimbolizáló babérkoszorú. A címert játékosaink a szívük fölött fogják viselni, mely jelképesen is segíteni fogja csapatunkat az ellenfelek legyőzésében, az akadályok leküzdésében.
 
A megújulás és jövőbe tekintés jegyében a korábbi szőtt megjelenéssel ellentétben a legkorszerűbb nyomtatási technológiát a legmodernebb anyagokkal ötvöztük, melynek köszönhetően elképesztő 3D megjelenéssel egy rendkívül exkluzív, térhatású és dinamikus címert kaptunk. A Higcrest – 3D arculati termék világszerte kiemelkedő minőséget képvisel, többek között az Arsenal FC, a Liverpool FC, a Feyenoord, az SK Slavia Praha és a Tottenham Hotspur FC játékosai is ilyen címerrel ellátott mezben lépnek pályára. Az általunk választott csúcskategóriájú változatban a precíz részletességű, nagy felbontású grafikai ábrák lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek. A dombornyomás segít megmutatni a részletgazdag kidolgozást, így a címer különböző elemei hangsúlyosabbá váltak, éppúgy, ahogyan klubunk célja kiemelkedni a másodosztály mezőnyéből, feljutva ezzel az élvonalba. A fényesen csillogó arany szín körbe öleli és egységessé teszi címerünket, szimbolizálva ezzel a szoros kapcsolatot és egységet a szurkolók, a klub és a csapat között.
 
A címer mellett mezünk kategóriájában is a legmagasabb minőségre törekedtünk. A Vasas FC 2021/2022-es hazai egyedi csapatmeze - a megfelelő szellőzés és az ideális mozgás érdekében - AEROREADY technológiával és egyedi szabással készült, viselete kényelmes. A piros-kék hosszanti csíkozásban a színek fölfelé halványodnak, mellyel az évek múlását szimbolizáltuk - a lefelé élénk színű és összefüggő sávok pedig a mindenkori egységet és erőt jelképezik. A V-alakú nyakrészen és az ujjak passzé részén megjelenik az arany szín, mely a gyártó névfeliratán és emblematikus három csíkján is szembetűnő, tisztelegve ezzel klubunk 110 éves hagyományai előtt.
 

DVTK
A bajnoki rajt előtt kapitányt választott a DVTK, a társak szavazatai alapján a mérkőzéseken Polgár Kristóf viseli a karszalagot, amikor pedig nincs a pályán, akkor Hegedűs János vagy Dejan Karan veszi át a feladatot.
 
- A demokrácia híve vagyok, nálam a csapat választja a kapitányt az általam megadott kritériumok alapján - tájékoztatott Kondás Elemér vezetőedző. - Mert a csapatkapitányra rengeteg feladat vár, nem csak a meccs előtt vezeti ki a társait a pályára. A legfontosabb, hogy összekötő kapocs legyen a csapat és a szakmai stáb között. Ezen kívül irányítani kell öltözőt, a mérkőzésen segíteni a társakat, és a játékvezetőkkel is megfelelő kontaktust kell kialakítani. Az is jó, ha az edzéseken rászól arra, aki nem megfelelően teljesít, és én támogatom is ebben. Kristóf messzemenően megfelel ezeknek a feltételeknek. De nem csak egy kapitányt választottunk, Hegedűs Jánossal és Dejan Karannal együtt mindhárman megfelelőek erre a pozícióra.
 
- Nagyon nagy megtiszteltetés és felelősség, hogy én viselhetem a DVTK csapatkapitányi karszalagját - reagált Polgár Kristóf a választás eredményére. - Nagy segítségemre lesz az ebből a szempontból is rendkívül rutinos Deki (Dejan Karan - a szerk.) és Jani (Hegedűs János - a szerk.), biztos vagyok benne, hogy hárman nagyon jól ellátjuk ezt a feladatot.
 
BUDAFOK
Klubunk csütörtök este megtartotta immár hagyományosnak mondható szurkolói ankétját.
 
A pozitív hangulatú, tartalmas beszélgetés során szóba kerültek többek közt a felkészülési időszak eseményei, a nyári átigazolások, az tovább építkezés folyamata, az új szakmai stáb munkája, valamint az új szezon célkitűzései.
 
"Az elmúlt hónapokban azért dolgoztunk, hogy ismét a budafoki labdarúgás hagyományaihoz és a BMTE nevéhez méltó csapat fusson ki a pályára" - mondta Jakab János tiszteletbeli elnök. "Bélteky Róbert személyesen ugyan nem tud itt lenni velünk, de a tulajdonos mindenben mellettünk áll és támogatja az egyesületet. A célunk az, hogy az első hat hely valamelyikén fejezzük be a bajnokságot."
 
Oláh Lóránt sportigazgató az ankéton hangsúlyozta, osztálytól függetlenül folytatódik az az építkezés, amely évekkel ezelőtt kezdődött klubunknál. Hozzátette: a változások ellenére optimista, mert stabil alapokra épül a csapat.
 
Boér Gábor elmondta: a felkészülés időszakára eltervezett munkát sikerült elvégezni és bár sok munka áll még előttünk, nem tévesztjük szem elöl az eredményesség fontosságát a 38 akadályból álló versenypályán. Vezetőedzőnk arra a kérdésre, hogy hogyan érzi magát Budafokon, egy széles mosoly kíséretében röviden válaszolt: nagyon jól!
 
Az ankéton három játékosunk, Kovács Dávid, Bese Balázs és Zuigéber Ákos is részt vett.
 
Csapatkapitányunk felidézte szerződéshosszabbításának körülményeit és az öltözőben betöltött szerepéről is mesélt. Bese Balázs arról beszélt, miként zajlik a munka új kapustársaival és Vezér Ádám kapusedzővel. Zuigéber Ákos pedig beavatta szurkolóinkat a szlovéniai edzőtábor kulisszatitkaiba és kijelentette: nagy örömmel tölti el, hogy az új idényt kölcsönben a BMTE-nél töltheti.
 
A kellemes nyáresti találkozó a közös fénykép elkészítésével zárult.
LEGFRISSEBB HÍREK
2022. 05. 23. 12:56

Csak a gólkirály nem jutott fel a Kecskeméttel - reakció

Elárulta a siker titkát is.
2022. 05. 23. 12:04

Az utolsó szalmaszálba kapaszkodhat a Hertha - reakció

Dárdai Márton nélkül.
2022. 05. 23. 12:01

Hírek az olasz-magyar, az angol-magyar és a német-magyar jegyeiről

A legújabb fejlemények.
2022. 05. 23. 11:49

DVSC: újabb gyászhír

11 gólt lőtt a Loki játékosaként a csatár.
2022. 05. 23. 10:58

Kiesett a Szolnok a Budaörs és a III. Kerület – reakciók

Szomorúan értékeltek a szakvezetők.
2022. 05. 23. 10:19

Pintér Attila távozik – részletek

Hivatalos bejelentés.
2022. 05. 23. 13:27

Magabiztos győzelemmel lett bajnokká avatva az Óvár - reakció

Joggal ünnepeltek!
2022. 05. 23. 13:03

Úgy kezdett a Barcika, ahogyan egy listavezetőnek kell - reakció

Közel a 100 pont!
2022. 05. 23. 10:39

Bajnokok Ligája: újabb fejlemények az FTC lehetséges ellenfeleiről

Még azért nem végleges a lista.
2022. 05. 23. 10:22

Drámaian indult a Vasas utolsó meccse – reakció

Eddig egy dolog lehet biztos az átigazolásokkal kapcsolatban.
2022. 05. 22. 19:45

Megvannak a kiesők, parádéval zárt a Kecskemét - eredmények, tabella

Mesternégyesig jutott a gólkirály, nyert a DVTK is.
2022. 05. 22. 17:16

Hatalmas mentéssel búcsúzott az NB II-től a Vasas

Majdnem elrontották Lipcseiék az örömöt.
2022. 05. 22. 19:36

Eldőltek a dobogós kérdések, megvannak a kiesők - eredmények, tabellák

Nem hibáztak a bajnokok.
2022. 05. 22. 13:31

Nagyot ünnepelt a bajnok, lemásolta a kupadöntőt a Fradi - eredmények, tabellák

Nyert az Újpest, utolsó perces dráma Felcsúton.
2022. 05. 23. 09:25

Fieszta: mentálisan már nem volt ott a Kecskemét – reakció

A szezon elején esélytelenek voltak.
2022. 05. 23. 09:06

MLS: Gazdag Dániel látványos gólt lőtt - videó

Öt döntetlen után győztek ismét.
2022. 05. 23. 06:32

Hétfői foci: maradnak-e a Bundesligában Dárdai Mártonék?

Nagy feladat vár a Herthára.
2022. 05. 22. 22:19

Így búcsúzott a Honvéd az elhunyt bajnoktól

Nyugodjon békében!
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1Vasas FC85
2Kecskeméti TE HUFBAU77
3DVTK72
4Szeged-Csanád Grosics Akadémia66
5BFC Siófok59
6Szombathelyi Haladás57
7WKW ETO FC Győr56
8Soroksár SC52
9FC Ajka51
10Nyíregyháza Spartacus FC50
11PMFC48
12Aqvital FC Csákvár43
13Tiszakécskei LC42
14Budafoki MTE42
15Békéscsaba 1912 Előre42
16Szentlőrinc42
17Dorogi FC41
18Szolnoki MÁV FC38
19Budaörs38
20III. Ker. TVE37
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!