Bemutatta az új mezét a Vasas, megvan a DVTK csapatkapitánya - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Bemutatta az új mezét a Vasas, megvan a DVTK csapatkapitánya

Juhász Gergely - 2021. July 30. Friday 11:03
Szurkolói ankétot tartott a Budafok.
Kép forrása: dvtk.eu
VASAS
Szurkolóink és klubunk közös projektje során született meg a végleges design.
 
A Vasas Futball Club idén ünnepli 110 éves fennállását, a jeles évforduló kapcsán klubunk új csapatmezben kezdi meg a 2021/22-es bajnoki szezont. Fontos kiemelnünk, hogy mindenképpen olyan egyedileg tervezett felszerelést szeretettünk volna létrehozni, melyre nem csupán a klub és a csapat, de a szurkolók és az egész Vasas-család büszke lehet.
 
Szem előtt tartottuk, hogy szurkolóink a Vasas labdarúgásának történelme során 12. játékosként álltak csapatunk mögött, a nehéz időkben sem fordultak el szeretett klubjuktól, ezért szerettük volna őket is bevonni a meztervezésébe. Tavasszal egyeztetésre invitáltuk a Vasas Szurkolói Klub és az Armata Rossoblu képviselőit, a Vasas-család közösségi oldalainak, csoportjainak meghatározó tagjait, a klub labdarúgásának korábbi szereplőit - egyaránt megszólítva ikonikus legendát és a fiatalabb generációt -, illetve olyan Vasas-szurkolók is jelen voltak, aki szakmájukból adódóan művészi oldalról is segítették a tervezés folyamatát. Szurkolóink javaslatainak és ötleteinek alapján klubunk marketingvezetője, Ádám Erik öntötte végleges formába az igényeket, mely során a szurkolók és a klub közös projektjében megszületett a Vasas FC 2021/22-es hazai meze.
 
Klubunk 110 éves évfordulójára nem csupán a csapat meze lett egyedileg tervezett, de - természetesen változtatás nélkül - címerünket is új köntösbe öltöztettük. A hagyományok és a klub múltja előtti tisztelet jegyében az idei mezen a címer alatt megjelenik a 110-es felirat és a dicsőséget szimbolizáló babérkoszorú. A címert játékosaink a szívük fölött fogják viselni, mely jelképesen is segíteni fogja csapatunkat az ellenfelek legyőzésében, az akadályok leküzdésében.
 
A megújulás és jövőbe tekintés jegyében a korábbi szőtt megjelenéssel ellentétben a legkorszerűbb nyomtatási technológiát a legmodernebb anyagokkal ötvöztük, melynek köszönhetően elképesztő 3D megjelenéssel egy rendkívül exkluzív, térhatású és dinamikus címert kaptunk. A Higcrest – 3D arculati termék világszerte kiemelkedő minőséget képvisel, többek között az Arsenal FC, a Liverpool FC, a Feyenoord, az SK Slavia Praha és a Tottenham Hotspur FC játékosai is ilyen címerrel ellátott mezben lépnek pályára. Az általunk választott csúcskategóriájú változatban a precíz részletességű, nagy felbontású grafikai ábrák lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek. A dombornyomás segít megmutatni a részletgazdag kidolgozást, így a címer különböző elemei hangsúlyosabbá váltak, éppúgy, ahogyan klubunk célja kiemelkedni a másodosztály mezőnyéből, feljutva ezzel az élvonalba. A fényesen csillogó arany szín körbe öleli és egységessé teszi címerünket, szimbolizálva ezzel a szoros kapcsolatot és egységet a szurkolók, a klub és a csapat között.
 
A címer mellett mezünk kategóriájában is a legmagasabb minőségre törekedtünk. A Vasas FC 2021/2022-es hazai egyedi csapatmeze - a megfelelő szellőzés és az ideális mozgás érdekében - AEROREADY technológiával és egyedi szabással készült, viselete kényelmes. A piros-kék hosszanti csíkozásban a színek fölfelé halványodnak, mellyel az évek múlását szimbolizáltuk - a lefelé élénk színű és összefüggő sávok pedig a mindenkori egységet és erőt jelképezik. A V-alakú nyakrészen és az ujjak passzé részén megjelenik az arany szín, mely a gyártó névfeliratán és emblematikus három csíkján is szembetűnő, tisztelegve ezzel klubunk 110 éves hagyományai előtt.
 

DVTK
A bajnoki rajt előtt kapitányt választott a DVTK, a társak szavazatai alapján a mérkőzéseken Polgár Kristóf viseli a karszalagot, amikor pedig nincs a pályán, akkor Hegedűs János vagy Dejan Karan veszi át a feladatot.
 
- A demokrácia híve vagyok, nálam a csapat választja a kapitányt az általam megadott kritériumok alapján - tájékoztatott Kondás Elemér vezetőedző. - Mert a csapatkapitányra rengeteg feladat vár, nem csak a meccs előtt vezeti ki a társait a pályára. A legfontosabb, hogy összekötő kapocs legyen a csapat és a szakmai stáb között. Ezen kívül irányítani kell öltözőt, a mérkőzésen segíteni a társakat, és a játékvezetőkkel is megfelelő kontaktust kell kialakítani. Az is jó, ha az edzéseken rászól arra, aki nem megfelelően teljesít, és én támogatom is ebben. Kristóf messzemenően megfelel ezeknek a feltételeknek. De nem csak egy kapitányt választottunk, Hegedűs Jánossal és Dejan Karannal együtt mindhárman megfelelőek erre a pozícióra.
 
- Nagyon nagy megtiszteltetés és felelősség, hogy én viselhetem a DVTK csapatkapitányi karszalagját - reagált Polgár Kristóf a választás eredményére. - Nagy segítségemre lesz az ebből a szempontból is rendkívül rutinos Deki (Dejan Karan - a szerk.) és Jani (Hegedűs János - a szerk.), biztos vagyok benne, hogy hárman nagyon jól ellátjuk ezt a feladatot.
 
BUDAFOK
Klubunk csütörtök este megtartotta immár hagyományosnak mondható szurkolói ankétját.
 
A pozitív hangulatú, tartalmas beszélgetés során szóba kerültek többek közt a felkészülési időszak eseményei, a nyári átigazolások, az tovább építkezés folyamata, az új szakmai stáb munkája, valamint az új szezon célkitűzései.
 
"Az elmúlt hónapokban azért dolgoztunk, hogy ismét a budafoki labdarúgás hagyományaihoz és a BMTE nevéhez méltó csapat fusson ki a pályára" - mondta Jakab János tiszteletbeli elnök. "Bélteky Róbert személyesen ugyan nem tud itt lenni velünk, de a tulajdonos mindenben mellettünk áll és támogatja az egyesületet. A célunk az, hogy az első hat hely valamelyikén fejezzük be a bajnokságot."
 
Oláh Lóránt sportigazgató az ankéton hangsúlyozta, osztálytól függetlenül folytatódik az az építkezés, amely évekkel ezelőtt kezdődött klubunknál. Hozzátette: a változások ellenére optimista, mert stabil alapokra épül a csapat.
 
Boér Gábor elmondta: a felkészülés időszakára eltervezett munkát sikerült elvégezni és bár sok munka áll még előttünk, nem tévesztjük szem elöl az eredményesség fontosságát a 38 akadályból álló versenypályán. Vezetőedzőnk arra a kérdésre, hogy hogyan érzi magát Budafokon, egy széles mosoly kíséretében röviden válaszolt: nagyon jól!
 
Az ankéton három játékosunk, Kovács Dávid, Bese Balázs és Zuigéber Ákos is részt vett.
 
Csapatkapitányunk felidézte szerződéshosszabbításának körülményeit és az öltözőben betöltött szerepéről is mesélt. Bese Balázs arról beszélt, miként zajlik a munka új kapustársaival és Vezér Ádám kapusedzővel. Zuigéber Ákos pedig beavatta szurkolóinkat a szlovéniai edzőtábor kulisszatitkaiba és kijelentette: nagy örömmel tölti el, hogy az új idényt kölcsönben a BMTE-nél töltheti.
 
A kellemes nyáresti találkozó a közös fénykép elkészítésével zárult.
LEGFRISSEBB HÍREK
2021. 09. 19. 21:59

Szpari-Honvéd: ahogy illik - reakciók

Nem volt sok kérdés a meccsen.
2021. 09. 19. 21:23

Ajka-Gyirmót: Kis nehezen találta a szavakat, Csertőinek igaza lett - reakciók

Miben bízott az Ajka trénere?
2021. 09. 19. 21:03

Magyar Kupa: újra megye I-es csapatot kapott a Fradi, ZTE-Honvéd - párosítások

Kemény meccs vár a címvédőre, a fővárosban vizitál a Vidi.
2021. 09. 19. 19:49

Magyar Kupa: gálázott a Honvéd, hengerelt a Puskás - vasárnap esti meccsek eredményei

Nem hibáztak az NB I-es gárdák.
2021. 09. 19. 09:21

Az NB II-es csapatok vasárnapi kupameccsei

Szpari-Honvéd rangadó, hárman idegenben lépnek pályára.
2021. 09. 18. 21:00

Az NB II-es csapatok szombati kupaeredményei

Két nagyobb meglepetés is történt.
2021. 09. 19. 10:14

Az NB III-as csapatok vasárnapi kupameccsei

Megye I-esek is a középpontban.
2021. 09. 18. 21:17

Az NB III-as csapatok szombati kupaeredményei

Öten tovább is jutottak a legjobb 32 közé.
2021. 09. 19. 18:21

A Fradi kilence - reakció, gólok története

Albert Flórián nyomodokain az FTC légiósa. 
2021. 09. 19. 17:01

Magyar Kupa: mesterhatos a Fradinál, gólparádé Felsőzsolcán - a délutáni meccsek eredményei

A Nagykanizsa sem szerénykedett.
2021. 09. 18. 10:02

Az NB II-es csapatok szombati kupameccsei

Megyei rangadó vár a Győrre, edzőt váltó csapattal találkozik a Vasas.
2021. 09. 17. 19:12

Szárnyal a Haladás: igaza lett az edzőnek - reakciók

Óriási örömről beszélt a középpályás.
2021. 09. 18. 11:59

Az NB III-as csapatok szombati kupameccsei

Listavezetőt fogad a DEAC és a Dabas, a Vidivel találkozik a Sopron.
2021. 09. 17. 19:43

Szerződésszegés: az Eger nem játszhat saját stadionjában?

A megyei portál foglalkozott az üggyel.
2021. 09. 19. 15:51

Tiszakécske-Újpest: Oenning öröme, Visinka sem szomorú - reakciók

Jó napot fogott ki a hazai gárda.
2021. 09. 19. 13:45

Köln-Leipzig: Gulácsival külön is foglalkozott a vezetőedző - reakciók

Nem véletlenül dicsérték többen is a hazai kapust.
2021. 09. 19. 12:18

Komárom-Mezőkövesd: Bozsik elégedett, Pintér a bírónak üzent - reakciók

Lesz mit kijavítania a vendégeknek.
2021. 09. 19. 10:55

Csodagólt szerzett az MTK légiósa - videó

Átvette mellel, majd bumm!
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1Szombathelyi Haladás18
2Vasas FC17
3Kecskeméti TE HUFBAU17
4Nyíregyháza Spartacus FC17
5DVTK15
6Dorogi FC13
7Szentlőrinc12
8Budafoki MTE11
9Szeged-Csanád Grosics Akadémia11
10Szolnoki MÁV FC11
11WKW ETO FC Győr11
12PMFC9
13Soroksár SC9
14BFC Siófok9
15FC Ajka8
16Budaörs6
17Aqvital FC Csákvár5
18III. Ker. TVE5
19Békéscsaba 1912 Előre3
20Tiszakécskei LC2
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!