Bevált Révész terve, harapnak a várdai játékosok - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Bevált Révész terve, harapnak a várdai játékosok

NB2.hu - 2016. November 18. Friday 19:51
Kisvárda – Óriási harc folyik a csapatba kerülésért.
Kép forrása: Kisvárda FC/Facebook

Miután újabban az NB II-es versenynaptárat is érinti a válogatott programja, ezért a világbajnoki selejtezők a másodosztály menetrendjét is négy részre szabdalták. Túl a harmadik, egyben utolsó kéthetes szüneten, következik a négy meccsből álló hajrá, amelyet kisvárdai részről a Szeged 2011-Grosics Akadémia elleni vasárnapi hazai rangadó vezet fel. Rangadó, hiszen a második fogadja a hetediket, és a felek között mindössze három pont a távolság.

 

– A korábbi válogatott szünetek utáni első meccsek nem sikerültek túl jól, ezért szándékosan iktattuk be a bajnoki szünetre a Honvéd elleni edzőmeccset, hogy ne essünk ki a bajnoki ritmusból – mondta Révész Attila, a Kisvárda Master Good szakmai igazgatója a klub honlapjának. – Úgy tűnik, az újítás bevált, mert a múlt heti és az e heti edzéseken is nagyon haraptak a játékosok, remek felhajtóerőt jelent számukra a csapatba kerülésért vívott harc. És ott vannak ugye azok, akik a dorogi meccsen éltek a lehetőséggel. Úgyhogy soha ilyen kellemes gonddal nem küzdöttünk még a kezdő tizenegy kijelölését illetően, tényleg az utolsó edzést követően döntünk néhány személyi kérdést illetően.

 

Meglehet, a szegediek (pontosabban gyulaiak, hiszen csak nevükben viselik a csongrádi megyeszékhely nevét, valójában 120 kilométerrel odébb van a bázisuk) sajátos stílusa is okot ad a fejtörésre, hiszen a soros ellenfél a három belső védős szerkezetet alkalmazza.

 

– Valóban, ellenfelünk a pálya középre összpontosítja erőit, magas, jól fejelő játékosok alkotják a csapatukat – jellemezte a riválist Révész Attila. – Ezt is, illetve a mély talajú pályán is figyelembe kell vennünk a csapat kijelölésekor. Az utóbbi időben akadtak gondjaink a hazai eredményességgel, de ennek tudjuk az okát, hiszen gyakran nem tudtunk mit kezdeni az ellenfelek defenzív stílusával. Több itthoni botlást nem engedhetünk meg magunknak, és ezügyben akkor boldogulhatunk a leginkább, ha rá tudjuk erőltetni akaratunkat a szegediekre.

 

Az elmúlt hetekben sérült csatárok, vagyis Miroszlav Grumics és Rajczi Péter készen állnak a játékra, az egyedüli probléma, hogy Erős Gábor izomhúzódás miatt hagyott ki edzéseket.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!