nb1.hu

Bírózás, óriási egyéni hibák és a saját haj húzása

Emlékezetes dél-alföldi rangadó volt.

 

Békéscsaba – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 4-1 (1-0)

Békéscsaba, zárt kapuk mögött. Vezette: Kovács I. (Kovács G, Kovács II. G.)
 

Békéscsaba: Uram – Nagy S., Farkas, Bora, Mészáros – Babinyecz, Király, Szabó, Pantovic – Horváth, Lukács
Szeged: Varga B. – Ódor, Moga, Deák, Pejovic – Simon, Germán, Oláh – Dobos, Grumic, Gréczi

Cserék: Pantovic helyett Paudits, Mészáros helyett Máris, Lukács helyett Gránicz (mindhárom az 54. percben), Gréczi helyett Varga Sz. (62. percben), Grumic helyett Gajdos (69. percben), Simon helyett Takács (78. percben), Király helyett Kovács (80. percben), Szabó helyett Fazekas (91. percben)


Gólszerzők: Lukács (11. perc – 11-esből), Oláh (51. percben), Gránicz (62. percben – 11-esből), Gránicz (88. percben), Paudits (90. percben)
Sárga lap: Mészáros, Oláh (mindkettő 25. percben), Uram (41. percben), Simon (60. percben), Paudits (93. percben), Takács (93. percben)

 

Mint ahogy arról beszámoltunk, vasárnap a Békéscsaba 4-1-re verte a Szegedet az NB II 20. fordulójában. A dél-alföldi rangadón a lefújást követően a két vezetőedző értékelte a látottakat.

 

Preisinger Sándor (Békéscsaba): – Fizikailag mindig lépkedtünk előre, de még nem tudjuk azt a szintet elérni, ami a betegségek előtt volt, csapatként viszont ezúttal jól tudtunk működni. Aki a pályán volt hatvan percig, nagyon jól melózott, akik utána bejöttek, nagyon sokat tettek hozzá a meccshez. Mindenki sokat tesz azért, hogy saját hajunknál fogva húzzuk ki magunkat a gödörből. Ha ez így megy tovább, valószínű pont a karácsonyi ünnepekre jó erőben leszünk.

Dobos Barna (Szeged): – Továbbra sem tudunk kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani. Néhány játékos hatalmas egyéni hibája előzte meg a kapott góljainkat. Amire készültünk, nem tudtuk megvalósítani harminc percig, de utána fel tudtuk venni a kesztyűt. A második félidőben nagyon jól kezdtünk, szerkezetet váltottunk és jól is mentek a dolgok. Aztán jött a tizenegyes, ami szerintem téves ítélet volt. Ezek után kinyíltunk, támadni akartunk, de sajnos a védelmünk nem tudta a feladatát megoldani.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC