nb1.hu

Bognár György elégedetten nyilatkozott a csabai pontszerzésről

Békéscsaba – Szpisljak a budaörsi kapust méltatta.

 

Nagy várakozás előzte meg a mérkőzést, hiszen első bajnoki mérkőzését játszotta a Békéscsaba a Merkantil Bank Liga NB II első tavaszi fordulójában. Szép kora tavaszias időben szép számmal látogattak ki a helyi szurkolók a mérkőzésre.

 

Gólnélküli első félidőt követően a Békéscsaba szerezte meg a vezetést az 54. percben. Egy szögletet követően Nascimiento érkezett középen, aki jobb alsóba fejelt (1-0). Szinte azonnal, a középkezdés után szabadrúgást végezhetett el a Budaörs. Az 57. percben a „csabaiak” kapuja előtt bő 20 méterre Stieber állt a labda mögé, lövésére Ribánszki meg sem tudott mozdulni, a labda a kapufáról a jobb alsóba vágódott (1-1). A folytatásban nem született több gól, így ismételten nagyon fontos pontot szerzett Bognár György alakulata.

 

Zorán Szpisljak (Békéscsaba): – Az ellenfél kapusa akadályozta meg, hogy nyerjünk, ennek egyenes következménye, hogy a mi helyzetkihasználásunk gyenge volt. Pedig mi irányítottuk a mérkőzést, sok helyzetet kialakítottunk, de ezeket kellett volna jobban kihasználnunk a győzelemhez.

 

Bognár György (Budaörs): – Elégedettek voltunk a csapatunk játékával, abszolút normális dolog, mert nem csak az eredmény, de a mutatott játék is nagyon jó nézett ki. Sőt időnként jobban is játszottunk, mint a Békéscsaba. Tartanunk nem kellett az ellenféltől, mert gyakorlatilag átütőerő nem volt bennük. Ez egy abszolút megérdemelt eredmény volt. Egyetlen egy tisztagólhelyzetet tudott a Békéscsaba kiharcolni, a pontrúgások utáni kavarodásokat nem nagyon számolom, mert az nem egy kidolgozott játékhelyzet, olyanból nekünk is volt bőven. Ezen a meccsen nem csak, hogy rászolgáltunk az egy pontra, akár több is volt benne.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC