nb1.hu

Bognár megszólalt a nagy port kavart nyilatkozata után

Megbüntették a Budaörs szakmai igazgatóját.

"Egy felnőtt férfi NB II-es mérkőzést hiba központilag lebutítani." Így fogalmazott Bognár György a Siófok-Budaörs mérkőzést követően, amelyet a Balaton-partiak 2-0-ra nyertek meg. Sokan úgy értelmezték Bognár szavait, hogy a budaörsiek szakmai igazgatója ezzel a találkozó játékvezetőjére, Kulcsár Katalinra utalt. Kulcsár Katalin egyébként a világ egyik legjobb női bírója. 
 
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága sem ment el sző nélkül Bognár szavai mellett, a szakembernek 100 ezer forintot kell fizetnie. 
 
Az nso.hu megkereste Bognárt, hogy mire is gondolt a Siófok elleni összecsapás után. Elmondta, nem Kulcsár Katalinnak szánta a gondolatait.
 
"Dehogy, sokkal nagyobb problémát látok. Megkértek, ha gondom van, forduljak az NB II-es bizottsághoz, pedig két éve hangoztatom, hogy az egységes vasárnapi időpont rossz, számtalan külföldi bajnokságban péntek este rendezik a fordulót, meghagyva a hét utolsó napját az amatőröknek. Felesleges a villanyvilágítás kiépítése is, ha a legnagyobb hőségben is kora délután kell játszani a mérkőzéseket. Siófokon csak az utolsó húsz percet láttam a mérkőzésből, mert előtte hetven percig a szemembe sütött a nap, és még sorolhatnám a problémákat, amelyeket – szerintem – nem vesznek figyelembe a szövetségnél" – fogalmazott Bognár.
 
A Budaörs jelenleg a 17. helyen áll a táblázaton. 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC