nb1.hu

Bombagól és kivédett 11-es repítette első helyre a Vasast

Emberhátrányban már melegbe kerültek a piros-kékek.

 

Az NB II 12. fordulójának hétfő esti zárómeccsén a Vasas 1-0-ra legyőzte hazai környezetben a kiesőhelyen álló III. Kerületi TVE-t, így átvette a vezetést a Kecskeméttől a tabella élén.

 

A találkozó a 14. percben dőlt el, amikor is Silye Erik bombázott a vendégek kapujába. Az angyalföldiek balhátvédje előzetesen azt nyilatkozta, komolyan kell venniük az utolsó előtti Kerületet, mert meccseket eldönteni képes játékosaik vannak – ezzel párhuzamosan annyira komolyan vette saját intelmeit, hogy meg is rúgta a 2021-es év egyik legnagyobb magyar gólját. A Vasas egyébként végig jobb volt az első félidőben, Balázs több bravúrt bemutatott, Jovának pedig jóformán semmi dolga nem akadt.

 

A fordulás után előrébb merészkedett a Kerület, de a Vasasé maradt az irányítás, egészen a 77. percig, amikor Otigba hibázott egyet: Sili lerántásáért piros lapot kapott, a Kerület pedig 11-est, de Jova kivédte Bori jobb alsó felé tartó lövését. A Kerület ezt követően pár percig leparkolt a Vasas tizenhatosához, de a véghajrára hazai előnnyel érkeztek a csapatok, s végül ki is tartott a Vasas előnye – így az angyalföldiek a tabella élére kerültek, a Kerületnek pedig még jobban kell küzdenie az életéért.

 

NB II, 12. FORDULÓ

VASAS–III. KERÜLETI TVE 1–0 (1–0)

VASAS: Jova – Szivacski, Iyinbor, Otigba, Silye – Hidi M. (Pátkai, 61.), Berecz , Márkvárt (Litauszki, 79.) – Pekár (Radó, 62.),  Feczesin (Bobál, 90.), Hinora. Vezetőedző: Kuttor Attila
III. KERÜLET: Balázs – Bori, Erdei, Fejes, Opavszky (Rajczi, 86.) – Rabatin, Egerszegi – Köböl (Horváth, a szünetben), Schuszter R. (Sili, a szünetben), Barczi (Remili, 74.) – Borvető. Vezetőedző: Kemenes Szabolcs

Gólszerző: Silye (14.)
Kiállítva: Otigba (77.)

 

A tabella a linkre kattintva érhető el. 

 

EDZŐI NYILATKOZATOK:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC