Botrányos kupameccs után két játékos igazolását jelentette be Várhidi csapata - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Botrányos kupameccs után két játékos igazolását jelentette be Várhidi csapata

Juhász Gergely - 2021. February 12. Friday 17:11
Méghozzá hivatalosan.
Kép forrása: Kaposvár/Facebook
Kettő játékos érkezését jelentette be a hivatalos Facebook-oldalán a Kaposvár, Farkas Balázzsal és Zólyomi Dáviddal kötött szerződést a klub.
 
A 32 éves Farkas fél éves opciós kontraktus írt alá, aki a legutóbbi fél szezont a Haladásnál töltötte. Összesen három alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, a DVSC-vel és a Győrrel bajnoki címet is nyert, valamint légiósként a Dinamo Kijev játékosa is volt. Így nyilatkozott a támadó a sonline.hu-nak:
 
,,Legutóbb Szombathelyen játszottam, ahová akkor igazoltam, amikor a klub a kiesés ellen harcolt. Azzal a céllal igazoltam oda, hogy a csapat bent maradjon, ezt pedig sikerült elérni, így meghosszabbítottam a szerződésemet. Az ősszel egy sérülés miatt csak keveset tudtam játszani, ezért is váltottam. A pályafutásomnak sajnos egy visszatérő motívuma a sérülés, de amikor egészséges vagyok, akkor a hasznára tudok válni egy NB II.-es csapatnak. Örültem a Rákóczi megkeresésének, szívesen írtam alá a klubhoz. Várhidi Péter személyének is döntő szerepe volt abban, hogy a Kaposvárt választottam. Úgy gondolom, hogy ennek a csapatnak előrébb kéne tartania. Bízom benne, hogy jó irányt veszünk és egy jó folytatás következik a klub életében. Van még hátra tizenöt bajnoki mérkőzés, minden erőnkkel azon leszünk, hogy nyerjük a meccseket és ne kelljen a vonalat nézegetnünk."
 
Zólyomi a Videoton utánpótlásában végigjárta a ranglétrát, itt is mutatkozott be a felnőttek között. A 19 éves futballista nemcsak a nagypályán, de a teremben is otthonosan mozog, hiszen évek óta futsalozik. Ezt mondta el a sonline.hu-nak a szerződésének aláírása után:
 
,,Az elmúlt években Székesfehérváron játszottam, és nagyon sokat köszönhetek ennek a klubnak, valamint a Velencének is, hogy profi munka folyik mind a kettőnél. A Rákóczi egy nagymúltú klub, s úgy vélem, hogy az ide igazolás egy jó lépés lesz a karrieremben, sokat tudok majd itt fejlődni. Az utóbbi időben futsalozom is, s úgy gondolom, hogy az ebben szerzett tapasztalataimat majd a nagypályán is tudom hasznosítani, mivel rengeteg olyan elem van benne, amiből profitálhatok."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!