nb1.hu

Botrányos kupameccs után két játékos igazolását jelentette be Várhidi csapata

Méghozzá hivatalosan.

Kettő játékos érkezését jelentette be a hivatalos Facebook-oldalán a Kaposvár, Farkas Balázzsal és Zólyomi Dáviddal kötött szerződést a klub.
 
A 32 éves Farkas fél éves opciós kontraktus írt alá, aki a legutóbbi fél szezont a Haladásnál töltötte. Összesen három alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, a DVSC-vel és a Győrrel bajnoki címet is nyert, valamint légiósként a Dinamo Kijev játékosa is volt. Így nyilatkozott a támadó a sonline.hu-nak:
 
,,Legutóbb Szombathelyen játszottam, ahová akkor igazoltam, amikor a klub a kiesés ellen harcolt. Azzal a céllal igazoltam oda, hogy a csapat bent maradjon, ezt pedig sikerült elérni, így meghosszabbítottam a szerződésemet. Az ősszel egy sérülés miatt csak keveset tudtam játszani, ezért is váltottam. A pályafutásomnak sajnos egy visszatérő motívuma a sérülés, de amikor egészséges vagyok, akkor a hasznára tudok válni egy NB II.-es csapatnak. Örültem a Rákóczi megkeresésének, szívesen írtam alá a klubhoz. Várhidi Péter személyének is döntő szerepe volt abban, hogy a Kaposvárt választottam. Úgy gondolom, hogy ennek a csapatnak előrébb kéne tartania. Bízom benne, hogy jó irányt veszünk és egy jó folytatás következik a klub életében. Van még hátra tizenöt bajnoki mérkőzés, minden erőnkkel azon leszünk, hogy nyerjük a meccseket és ne kelljen a vonalat nézegetnünk."
 
Zólyomi a Videoton utánpótlásában végigjárta a ranglétrát, itt is mutatkozott be a felnőttek között. A 19 éves futballista nemcsak a nagypályán, de a teremben is otthonosan mozog, hiszen évek óta futsalozik. Ezt mondta el a sonline.hu-nak a szerződésének aláírása után:
 
,,Az elmúlt években Székesfehérváron játszottam, és nagyon sokat köszönhetek ennek a klubnak, valamint a Velencének is, hogy profi munka folyik mind a kettőnél. A Rákóczi egy nagymúltú klub, s úgy vélem, hogy az ide igazolás egy jó lépés lesz a karrieremben, sokat tudok majd itt fejlődni. Az utóbbi időben futsalozom is, s úgy gondolom, hogy az ebben szerzett tapasztalataimat majd a nagypályán is tudom hasznosítani, mivel rengeteg olyan elem van benne, amiből profitálhatok."

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC