Búcsúszimfóniát (?) értékelt a volt szövetségi kapitány - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Búcsúszimfóniát (?) értékelt a volt szövetségi kapitány

Juhász Gergely - 2019. August 12. Monday 18:45
A nehéz helyzetben lévő klub újra kitett magáért.
Kép forrása: Szolnok
SZOLNOKI MÁV FC–BALMAZÚJVÁROS 2–1 (0–1)
 
Szolnok, Tiszaligeti Stadion, 1000 néző.
 
SZOLNOK: Molnár-Farkas T. – Csirmaz, Papp Sz., Horgosi, Kotula – Rokszin, Tisza K., Földi M. (Tóth B., 63.), Nagy K. (Annus, a szünetben) – Vólent, Simon A. Vezetőedző: Csábi József
 
BALMAZÚJVÁROS: Ferenczi J. – Lakatos B., Kónya, Bora, Király Á. – Pintér Á. (Iszák, 77.), Varga B., Szabó Á., Szabó B., Sármány (Deli, 88.) – Csörgő (Kiss G., a szünetben). Edző: Lajos Ferenc
 
Gólszerzők: Simon A. (83. – 11-esből), Vólent (86.), ill. Szabó B. (9.)
 
A jelek szerint az utolsó mérkőzését játszotta Szolnok a Balmazújváros, akiknek másodfokon is elutasították a lincenckérelmét.
 
A balmaziak, akikre vélhetően a bajnokságból való kizárás vár, méltó ellenfele volt a MÁV-nak, sőt a mérkőzés majdnem egészében vezetni is tudtak.
 
Azonban a meccs hajrájában egyenlítettek, majd fordítottak a Tisza-partiak, akik ezzel újabb három ponthoz jutottak.
 
A volt válogatott szövetségi kapitány, Csábi József nem lehetett teljesen elégedett a játékosaival, azonban pozitívumként említette, hogy újra felálltak a hátrányból és fordítottak. Ha megtartják ezt a szokásukat, akár részesei is lehetnek a feljutásért vívott küzdelmeknek.
 
A vezetőedzők így nyilatkoztak a mérkőzés után:
 
Csábi József (Szolnok): ,,Annak ellenére, hogy ilyen helyzetben van az ellenfelünk, kemény mérkőzést játszottunk. A teljesítményünkre igazából nem lehetünk büszkék, de arra igen, hogy ismét sikerült hátrányból felállnunk, és fordítanunk."
 
Lajos Ferenc (Balmazújváros): ,,Megtettünk mindent, hogy méltó ellenfele legyünk a Szolnoknak. Nehéz ösztönözni a játékosokat, miközben nem tudjuk, hogy legközelebb játszhatunk-e még, de bizakodunk, amíg lehet."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!