nb1.hu

Budafok: hat hét után

Pénteken jön a második felvonás.

A harmadik helyen álló, feljutásra pályázó Vasas már a múlt héten elkezdte a kiscsoportos edzéseket, míg az első két helyezett, a Budafok és az MTK vasárnap jelentette be, hogy hétfőtől ők is ehhez a munkamódszerhez folyamodnak. A Budafoknál ugyanakkor hozzátették, ameddig nem lehetnek rendes foglalkozások, addig egy héten két alkalommal, hétfőn és pénteken lesz a BMTE sporttelepén foglalkozás, a többi napon egyéni edzéstervek alapján készülnek a játékosok és külön.
 
Hat hét utáni első, félig-meddig közös edzésről a következőket jelentette a klub:
 
„Bár a hétfői, kiscsoportos edzés nem volt kötelező jellegű, játékosaink örömmel vettek részt a kétszer egyórás gyakorláson. Testhőmérsékletüket a belépésnél ellenőriztük, a pályán pedig térfelenként legfeljebb hatan tartózkodhattak egyszerre, kerülve mindenfajta érintkezést.
 
"Igyekeztünk hasznossá tenni ezt a labdás edzést" – mondta Csizmadia Csaba vezetőedző. "Ezúttal is olyan játékelemeket gyakoroltunk, amelyeket egész évben, maximálisan betartva az egészségügyi előírásokat. Jó volt ismét pályán lenni, a játékosok jól érezték magukat újra együtt."
 
Csapatunk tagjai kedden, szerdán és csütörtökön az egyéni edzéstervek alapján otthonaikban készülnek, majd pénteken újra a BMTE Stadionban találkoznak.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC