Budafok: kiderült, miben fejlődött az együttes az edzőtábor után - reakció - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Budafok: kiderült, miben fejlődött az együttes az edzőtábor után - reakció

Beringer Roland Zoltán - 2022. September 24. Saturday 19:31
Remek hetet tudhat maga mögött Mátyus János együttese.
Kép forrása: budafokimte.hu
ÍME, A BUDAFOK HÍRE:
 
"Vezetőedzőnk értékelte a hátunk mögött hagyott hét eseményeit.
 
"Ahogyan korábban is mondtam, sohasem ideális, ha egy edző idény közben vesz át egy csapatot, éppen ezért különösen örültem, hogy a kupameccs és a válogatott szünet miatt most több időm volt még jobban megismerni a csapatot.
 
Bükfürdőn öt napon keresztül készülhettünk nagyszerű körülmények között, ahol napi kétszer edzettünk, pénteken pedig egy felkészülési meccsel zártuk a munkát. Az első pillanattól kezdve maximális koncentrációt éreztem a játékosokon, mindenki jó szellemben dolgozott és számos olyan dolgot tudtunk gyakorolni, amelyre az idő rövidsége miatt korábban nem volt lehetőségünk. 
 
Taktikailag, fizikálisan és mentálisan is nagyot léptünk előre, én pedig csapatszinten és egyénileg is rengeteg információval gazdagodtam, amely egyértelműen még pozitívabb irányba befolyásolta a kapcsolatomat a csapattal.
 
Hiába vettem át az utolsó helyen az együttest, már akkor is bizakodó voltam, hiszen sokkal több van a fiúkban, mint azt a tabellán elfoglalt pozíció mutatta. Most még jobban megerősödtek bennem azok az érzések, hogy mennyire befogadó, családias közegbe kerültem, akár az öltöző, akár a klubmodell tekintetében. Sokra hivatott a keretünk, biztos vagyok benne, hogy ha elkerülnek minket a sérülések és a betegségek, sok közös örömben lesz még részünk az ősszel" - mondta Mátyus János a Budafok vezetőedzője. 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!