nb1.hu

Budafok: posztot vált a szimbólum?

Nem is biztos, hogy csak egyet.

A 18., azaz már kieső helyen telel a tavaly még NB I-es Budafok úgy, hogy a gárdát az őszi idény közepéig még Boér Gábor irányította (nemrég a szlovén Lendva vezetőedője lett), majd visszatért a kispadra Csizmadia Csaba, aki korábban felvezette a piros-feketéket az élvonalba.
 
A Budafok régóta nem nyert mérkőzést, így a klub szurkolói már nagyon várják, hogy a tavasszal sikeresebben szerepeljen a gárda, aminek köszönhetően a középmezőnyhöz csatlakozhatna.
 
A várt és remélt feltámadásban döntő érdemei lehetnek ismét Kovács Dávid csapatkapitánynak, akinek a neve már egybeforrt a Budafokkal.
 
„"Fizikálisan, mentálisan és taktikai szempontból is kemény munka zajlik az edzőtáborban" – fogalmazott csapatkapitányunk. "Azt látom mindenkin, hogy maximálisan odateszi magát és komolyan veszi a feladatokat. Az első két felkészülési mérkőzésen ugyan nem tudtunk nyerni, ám a teljesítményünk bizakodásra adhat okot, sok pozitívum volt az élvonalbeli riválisok ellen mutatott játékunkban. Persze van még mit kijavítanunk és a tartalékcsapatból felkerülteknek is tapasztalatot kell szerezniük” – mondta Kovács a klubhonlapnak.
 
Az ősszel hatgólos támadó az első, umagi felkészülési találkozón megszokott posztján futballozott, a Domžale ellen azonban a jobbszélen szerepelt. 
 
"Ez a kísérletezés része, amire ezek az edzőmeccsek lehetőséget adnak. Nem ért váratlanul a dolog és nem volt számomra ismeretlen a feladat, korábban többször voltam már szélső. Előfordulhat, hogy tavasszal ezen a poszton is játszom majd vagy épp a csatár mögötti pozícióban."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC