Budafokról igazolt a Vasas - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Budafokról igazolt a Vasas

Juhász Gergely - 2022. January 30. Sunday 20:12
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: vasasfc.hu
ÍME, A VASAS HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,A Budafokról érkező támadó másfél éves szerződést írt alá.
 
Ihrig-Farkas Sebestyén, a Budafoki MTE 28 esztendős támadója múlt héten részt vett csapatunk edzésein, majd pályára lépett a Kazincbarcika elleni utolsó felkészülési mérkőzésünkön is. A két klub azóta megegyezésre jutott, a korábban Olaszországot és Szlovéniát is megjárt játékos 2023.06.30-ig írt alá Angyalföldön. Ihrig-Farkas Sebestyén eddigi pályafutása során összesen 34 alkalommal lépett pályára NB I-es mérkőzésen, 84 másodosztályú találkozón szerepelt, a Magyar Kupa sorozatában pedig 21 meccsen játszott. A tavalyi, élvonalbeli küzdelmek során 10 gólt szerzett (ötöt a bajnokságban, ötöt pedig kupamérkőzésen), az idei szezonban pedig 4 gól és 2 gólpassz fűződik a nevéhez.
 
Nagy Miklós, sportigazgató:
- Ihrig-Farkas Sebestyén kiemelkedő fizikai adottságokkal rendelkező, a támadósor több posztján is bevethető játékos, aki mindkét lábbal egyaránt jól bánik a labdával. Az elmúlt szezonban bizonyította, hogy az élvonalban is képes az eredményes játékra. Régóta figyelemmel kísértük a teljesítményét, most jött el a pillanat, hogy kedvező feltételekkel szerződtethettük őt. Rendkívül motiváltan érkezett hozzánk és bízom benne, hogy gólokkal, gólpasszokkal lesz csapatunk segítségére.
 
Ihrig-Farkas Sebestyén:
- Nagyon sok érzés kavarog bennem, friss még a változás, hálás vagyok mindkét klubnak, hogy létrejött a transzfer. Főleg Nagy Miklós sportigazgatónak tartozom köszönettel, mert tudom, rengeteg energiát tett abba, hogy a pályafutásomat Angyalföldön folytathassam. Régi álom vált valóra azzal, hogy egy ilyen nagy múltú, tradicionális klubban futballozhatok, éppen ezért megtisztelő volt a Vasas megkeresése. Először edzés közben, majd a Kazincbarcika ellen már meccsszituációban is megnézte a stáb, milyen állapotban vagyok és hogyan teljesítek, hiszen a téli szünet óta már nem léptem pályára. Nem volt ismeretlen a közeg, ahova érkeztem, hiszen korábban több labdarúgó is volt már a csapattársam. Az egész öltöző nagyon pozitívan fogadott, biztattak a játékosok, az első perctől gördülékeny volt a beilleszkedés, hamar megtaláltuk egymással a közös hangot. Nagyon vártam, hogy sikerüljön a megegyezés és pont kerüljön az átigazolás végére. Örülök, hogy a stáb és a vezetőség is elégedett volt a teljesítményemmel, én pedig bízom benne, hogy segíteni tudom majd a csapatot és együtt sikeresek leszünk."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!