Budaörs, Csákvár, Haladás, Szeged, Tiszakécske: változások - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Budaörs, Csákvár, Haladás, Szeged, Tiszakécske: változások

Nagy Benjámin - 2022. January 04. Tuesday 18:44
Hivatalos bejelentések.
Kép forrása: szeged-grosicsakademia.hu

 

BUDAÖRS

 

"Budaörsön folytatja pályafutását Galambos Ádám. A 28 éves játékos Nyíregyházáról tette át székhelyét. A szélsővédőként bevethető labdarúgó a Szekszárd, majd a Puskás Akadémia utánpótlásában pallérozódott. A felnőttek között Pakson mutatkozott be a másodosztályban. Ezt követően szerepelt Dunaújvárosban, Szolnokon, Mosonmagyaróváron, majd három évet Csákváron focizott, mielőtt Nyíregyházára igazolt.

 

A nyírségiek színeiben 9 bajnokin kapott lehetőséget az ősszel.

 

Üdv a BSC-nél Ádám, sok sikert kívánunk együttesünknél!

 

Csapatunk a Puskás Akadémiától igazolt belső védőt. A 22 esztendős Papp Kristóf kölcsönbe érkezik Budaörsre. A felcsúti akadémián nevelkedett, a felnőttek között is itt mutatkozott be, az elmúlt években az akadémia NB III-ban szereplő második csapatát erősítette.

 

Isten hozott Budaörsön Kristóf, sikeres időszakot kívánunk klubunknál.

 

Távozik Budaörsről Batizi-Pócsi Balázs. A 29 éves támadó nyáron érkezett együttesünkhöz, ám még a felkészülés elején megsérült a térde. Emiatt mindössze háromszor került be a keretbe bajnoki mérkőzésen és egyszer, csereként tudott pályára lépni. A klub és a játékos közös megegyezéssel bontott szerződést.

 

Köszönjük Balázs, és további sok sikert kívánunk pályafutásodhoz!"

 

CSÁKVÁR
 

"Az új esztendő első hivatalos munkanapján megkezdte a felkészülést a másodosztályú bajnokság tavaszi idényére csapatunk.

 

- Ma reggel a keret tagjainak orvosi vizsgálaton volt jelenésük, majd a különféle felméréseken is átesnek a játékosok az Akadémián – tájékoztatta honlapunkat vezetőedzőnk, Mónos Tamás. – Kedden aztán már a pályán találkozunk és a gyakorlatban is megkezdjük a munkát. A szakmai stábban történt némi változás a napokban, Nagy Gábor kapusedző távozott klubunktól, helyét Hegedűs Ferenc veszi át, aki emellett megtartja technikai igazgatói munkáját is.

 

Hegedűs Ferencet nem kell bemutatni egyetlen csákvári szurkolónak sem, hiszen a 44 éves egykori hálóőr neve szinte egybeforrott az Aqvital FC-vel. Előbb kapusként, majd kapusedzőként, illetve technikai vezetőként dolgozott azért, hogy klubunk neve felkerüljünk a magyar labdarúgás térképére. Komoly szerepe van benne (neki is), hogy az Aqvital FC Csákvár 2012-től – egy szezon kivételével – mindvégig a másodosztályban szerepel.

 

Az új esztendő első hivatalos edzésén egy ismerős arcot is felfedezhettek a gyakorlásra kilátogató szurkolóink. Majd másfél esztendő után visszatér klubunkhoz a 21 éves Tamás Nándor, aki az elmúlt évet a román első osztályban szereplő Sepsiszentgyörgynél töltötte. Fiatal szélsőnk a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaként már a 2017-18-as idényben bemutatkozott csapatunkban, összesen 50 NB II-es bajnoki lépett pályára színeinkben és 9 gólt szerzett. Most Csákvárra tért vissza és a tavasszal együttesünket erősíti.

 

Ugyanakkor egy távozóról is be kell számolnunk. A 30 éves Tányéros Ádám szerződését két és fél év után közös megegyezéssel felbontottuk. Középső védőnk a több játék reményében kérte kontraktusa megszüntetését. Ádám kereken ötven meccsen szerepelt színeinkben. Az első évben meghatározó tagja volt csapatunknak, ám egy súlyos térdsérülés miatt több, mint fél évet ki kellett hagynia. Bár azóta felépült, már nem sikerült visszaverekednie magát a kezdőbe.

 

Tányéros Ádám további pályafutásához sok sikert kívánunk!"

 

HALADÁS


"A Szombathelyi Haladás Kft. 2021. december 27-én taggyűlést tartott, ahol a tagok meghallgatták a 2021-es évre vonatkozó szakmai beszámolókat, illetve döntöttek a társaság tőkéjének 5 000 000 Ft-ról, 40 630 500 Ft-ra történő emeléséről. A tőkeemelést a társaság stabil működésének, illetve fejlesztésének biztosítása érdekében a tagok ellenszavazat nélkül fogadták el, a tőkeemelésben a tagok közül Szombathely Megyei Jogú Város, illetve a Haladás Marketing Kft. vesz részt. A klubhoz a közelmúltban új főtámogató érkezett, amely lehetővé teszi, hogy a labdarúgó csapat helyzete tovább erősödjön, a szakmai munka kiteljesedhessen és kitűzhessük reális célként az első osztályba történő felkerülést is."

 

SZEGED

 

"Jó hangulatú ráhangoló edzéssel csapatunk megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra.

 

Az első tréningen az őszi alapcsapathoz képest Murár András, Lippai Gergely, Mahler Gergő, Szabad Vendel és Gál Kristóf személyében tehetséges fiatal játékosok csatlakoztak a kerethez az akadémiáról.

 

A felkészülés első hetében az NB III-as Hódmezővásárhellyel mérjük össze tudásunkat, majd ezt követően tíznapos törökországi edzőtáborban veszünk részt Belekben, ahol a Susesi Hotel edzőpályáin két orosz elsőosztályú és egy kazah élvonalbeli csapattal is megmérkőzünk.

 

Az idei első bajnoki mérkőzésünket január 30-án, a III. Kerület otthonában játsszuk."

 

TISZAKÉCSKE

 

"Visinka Ede vezetőedző: "Kalmár Ferinek december elején volt porcműtétje, már megkezdte a munkát. Beliczky Gergő a vállműtétje után már rendben van. Nagyon sokat várunk két csatárunk visszatérésétől, csakúgy mint Simon Márktól, aki ősszel sérüléssel bajlódott, de most már száz százalékos intenzitással és alázattal készülhet. Ők nagy erősségei lehetnek a csapatnak. Szintén jó hír, hogy Kiprich Dávid is várhatóan a hét második felében csatlakozhat a társakhoz. Egy-két labdarúgónk jelenleg enyhébb betegség miatt nem kezdte még el a mai napon a közös munkát.

Akikkel nem számolok már az Horváth Attila, Horváth Adrián, Gréczi Gábor, Galacs Erik, Szalay Szabolcs, továbbá Heffler Norbert sorsa még kérdéses."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!