nb1.hu

Budaörs: jöhet a következő lépés Lipcseiék ellen

Komoly dicséretet kapott a Soroksár.

A Budaörs a hétvégén a Budafok ellen 0-0-s döntetlent játszott. Lengyel Béla a BSC hivatalos oldalának többek között a csapat stabil védekezését emelte ki:
 
"Az, hogy kevés gólt kapunk mutatja a csapatban rejlő erőt. Stabilan, egységesen védekezünk. Az edzőnk több ízben is elmondta nekünk, hogy egy út elején vagyunk, ami folyamán az előrefelé játékot még több minőséggel kell megtölteni, veszélyesebbnek kell lennünk az ellenfél kapujára. Ahhoz, hogy egy jó játékot kialakítsunk, az első lépéseket megtettük, és azon dolgozunk, hogy a többi elemet is adaptáljuk a játékunkba, aminek köszönhetően eredményesebbek tudunk lenni az ellenfél kapuja előtt" – nyilatkozta a játékos.
 
A 17. helyen álló budaörsiek a hétvégén a Soroksár otthonában vizitálnak. Lengyel nem kertelt, szerinte a három pont begyűjtése lehet a céljuk vasárnap. 
 
"Bízom benne, hogy nyerni tudunk, mert nagy szükségünk van egy győzelemre. Ha ezt a stabil focit tudjuk továbbvinni, és előrefelé még tudunk hozzáadni egy kicsit, akkor jó esélyünk van arra, hogy megnyerjük a mérkőzést. Persze a Soroksár egy jó csapat, mindig is jó erőkből állt, nem lesz könnyű mérkőzés, de mindenképp az a célunk, hogy begyűjtsük a három pontot" – mondta Lengyel. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC