nb1.hu

Budaörs-Soroksár: kiderült, miért nem lehetett ott Lipcsei – REAKCIÓK

Győzelemmel mutatkozott be a hazaiak trénere.

A Budaörs 1-0-ás győzelmet aratott a Soroksár ellen Tatabányán, a hazai csapat új vezetőedzővel az élen, míg a vendég Lipcsei Péter nélkül lépett pályára.
 
Mint ismert, Bognár György nemrég távozott a Budaörs éléről, az NB I-es Paksot irányítja a továbbiakban, mely csapat élén 4-0-ás győzelemmel mutatkozott be az MTK ellen. Márkus Tibornak, a Budaörs új vezetőedzőjének sincs oka szégyenkezni, hiszen első meccsén ,,otthon" tartotta mind a három  pontot a Soroksár ellen.
 
A mérkőzés kifejezetten küzdelmesre sikeredett, benne volt a levegőben, hogy egyetlen találat dönt majd. A gól a 88. percben érkezett meg, ekkor Halmaihoz került a labda, aki egy cselt követően 10 méterről lőtt a jobb alsóba.
 
A Soroksárnak nem volt könnyű dolga a meccsen, hiszen a vezetőedzőjének, Lipcsei Péternek pozitív lett a koronavírus tesztje – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. A hivatalos jegyzőkönyv szerint a soroksári kispadon Szabó Csaba (fizioterapeuta, gyógytornász, rehabilitációs edző), Vass Zsolt (technikai vezető) és Kocsis Attila (masszőr) ült.
 
Márkus Tibor és Kocsis Attila, így értékelt a meccs után:
 
Mártkus Tibor (Budaörs): ,,Nem azt játszotta az ellenfél, amire számítottunk, de sikerült rájuk kényszeríteni az akaratunkat. Sokat birtokoltuk a labdát, a hajrában pedig egy gyönyörű támadás után szereztük meg a győztes gólt."
 
Kocsis Attila (Soroksár, masszőr): ,,Egyenlő erők küzdelmében komoly helyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani, így a döntetlen igazságosabb lett volna, de ilyen a labdarúgás. Vezetőedzőnk távollétében is mindent megtettünk a pontszerzésért, de ma ennyire tellett." (nso.hu)
 
BUDAÖRS–SOROKSÁR SC 1–0 (0–0)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, 100 néző. Vezette: Farkas Tibor (Tőkés Róbert, Hofbauer Roland).
BUDAÖRS: Kovács P. – Marques-Airosa (Menyhárt, 81.), Kékesi, Gyurácz, Fényes – Molnár Cs., Sajbán Miklós (Horváth E., 75.), Petneházi, Zeke – Halmai Á., Pethő (Horváth R., 67.). Vezetőedző: Márkus Tibor.
SOROKSÁR: Varga Á. – Csernik, Takács Zs., Gyömbér, Valencsik – Huszák – Orosz (Szerető, 78.), Ladányi (Tóth D., 61.), Derekas, Korozmán – Lovrencsics B. (Erdélyi, 68.). Megbízott edző: Kocsis Attila.
GÓLSZERZŐ: Halmai Á. (88.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC