nb1.hu

Budaörs: szerződéshosszabbítások

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A BUDAÖRS HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Sikerült együtt tartani a csapat gerincét.
 
Márkus Tibor honlapunknak adott szezonértékelő interjújában abbéli reményét fejezte ki, hogy sikerül egyben tartani a csapat gerincét. Vezetőedzőnk kívánsága úgy tűnik megvalósult, hiszen nem kevesebb, mint 11 játékos írt alá új szerződést klubunkkal.
 
Továbbra is a klub kötelékében marad csapatunk kapusa és egyben kapusedzője Szabó Balázs. A 29 éves játékos-edző 2019 nyarán érkezett Budaörsre. Ebben az idényben 10 bajnoki és két kupameccsen védett, emellett két fiatal kapusunk, Kovács Péter, valamint Tóth Gábor felkészítése is az ő feladata.
 
Akár a Menyhárt Attila, Kékesi Alexander, Gyurácz András, Fényes Szabolcs, Pintér Dominik védőötös is összeállhat a következő szezonban, hiszen mind az öten alákanyarították nevüket az új kontraktusra.
 
A 37. életévét taposó „örökifjú” Menyhárt Attila 2015 óta klubunkat erősíti. Ebben a szezonban 24 bajnokin és 1 kupamérkőzésen lépett pályára. Kékesi Alexander több ízben is viselte a kapitányi karszalagot és oszlopos tagja volt az együttesnek – a 38-ból 35 bajnokin kapott lehetőséget. Gyurácz András 19, Fényes Szabolcs pedig 27 bajnokin szerepelt, ők is tovább gyarapíthatják BSC-meccseik számát, csakúgy mint a télen érkezett Pintér Dominik, aki 13 bajnokin kapott lehetőséget a tavasszal.
 
Csapatunk „másik” kapitánya és egyik legrutinosabb tagja, Zsidai László is marad csapatunk kötelékében. Ő erről már korábban beszámolt honlapunknak. Középpályásunk 25 bajnokin jutott szóhoz a nemrég véget ért idényben.
 
Molnár Csaba személyében újabb kulcsember maradása biztos. A szintén a középpályán bevethető játékos 35 bajnokin jutott szóhoz – valamennyi mérkőzésen kezdőként lépett pályára.
 
Hasonló mutatókkal büszkélkedhet Petneházi Márk, aki 36 bajnokin segítette csapatunkat. Nyugodtan mondhatjuk, hogy vele is alapemberként számolt a szakmai stáb, és ezt a következő szezonban is megteheti.
 
Horváth Emilt sokáig sérülések hátráltatták, ám a szezon végére rendbe jött, és egyre többször találkozhattak a szurkolók a nevével. A még mindig csak 21 éves középpályás 21 bajnokin jutott szóhoz.
 
Gólerős támadó is kell a „hosszabbítók csapatába”. Horváth Rolandot főként a szezon második felében gyötörték sérülések, ám 24 bajnokin így is hatszor volt eredményes. A következő idényben lesz alkalma növelni Budaörs-góljainak számát.
 
Gratulálunk nekik az új szerződéshez és további szép sikereket kívánunk csapatunk színeiben!
 
Hajrá Budaörs!"

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC