nb1.hu

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A 17. BUDAÖRS BEJELENTÉSEI:
 
"Visszatérő játékost köszönthetünk
Korábban két szezont már futballozott Budaörsön.
 
Ismét Budaörsre vezetett az útja Csillag Dáriusnak. A középpályás három Dorogon eltöltött esztendő után vált klubot. A Budapest Honvéd akadémiájáról kikerülve Kecskemétre igazolt, így 4 bajnokin az első osztályban is szóhoz jutott. Emellett Vácon is játszott egy szezont.
 
Korábban már erősítette egyesületünket 2015 és 2017 között. Az akkori két szezonban 64 mérkőzésen 11 gólt szerzett.
 
Üdv ismét Budaörsön Dárius, sok sikert kívánunk!"
 
A védelembe és a támadósorba érkezett játékos.
 
Két játékos is érkezett csapatunkhoz a Mol Fehérvártól. A két klub között fennálló kooperációs szerződés keretében tavasszal Budaörsön is számításba vehető Kojnok Zsolt. A februárban 21. életévét töltő védő a Vidi saját nevelése. A felnőttek között 2018 májusában 17 esztendősen mutatkozott be a fehérvári klub második csapatában. Azóta rendszeresen szerepelt az NB III-as együttesben. Tavaly májusban aztán újabb szintet lépett, hiszen az első osztályban is pályára léphetett – kezdőként egy félidőt játszott az MTK ellen 2-1-re megnyert bajnokin. Emellett ősszel a harmadosztályban 6 mérkőzésen 2 gólt szerzett.
 
Szintén Fehérvárról, de kölcsönbe érkezik Horváth Barnabás. A 20. életévében járó középpályás tavaly decemberben írt alá profi szerződést a Vidinél. A klub sajátnevelésű játékosaként végigjárta a utánpótlás korosztályos csapatait, majd a 2019/2020-as szezonban a NB III-as második csapatban debütált a felnőttek között. A most futó szezonban is rendre itt lépett pályára, 16 találkozón két gólt szerzett ősszel. Nyáron az első csapatnál is megmutathatta magát, hiszen Szabics Imre együttesével tartott az edzőtáborba, ahol felkészülési mérkőzésen is pályára léphetett.
 
Mindkettejüket Isten hozta Budaörsön, sok sikert kívánunk nekik!
 
Talán mondhatjuk, hogy a két fiatal nem került rossz helyre, hiszen ahogy arról korábban már megemlékeztünk, Budaörsön megkapják a fiatalok a lehetőséget, és többnyire élni is tudnak vele. Ha csak a Fehérvárral érvényben lévő kooperációs szerződésre gondolunk, akkor a megállapodás értelmében – a teljesség igénye nélkül – szerepelt klubunk színeiben Szabó Bálint, Halmai Ádám, Szabó Levente, Tamás Olivér, Nyári Patrik, vagy éppen Dala Martin. Közülük Szabó Bálint és Tamás Olivér azóta NB I-es játékosok, mindketten a Paks erősségei.
 
Klublegenda váltja a klublegendát.
 
Az a Menyhárt Attila ül bele a technikai vezetői székben Budaörsön, aki az őszi szezonban még játékosként erősítette csapatunkat. Korábbi játékosunkra nyugodtan hivatkozhatunk klublegendaként, hiszen 2015-ben igazolt Budaörsre, az itt töltött hat és félév alatt 151 tétmérkőzésen öltötte magára klubunk szerelését, ezeken 6 gólt szerzett.
 
Nem mellesleg azt a Csobánki Ádámot váltja a pozícióban, akire szintén bátran aggathatjuk a klub emblematikus figurája jelzőt, hiszen 2010-es érkezését követően 9 és fél szezont töltött el a BSC-nél 2019-es visszavonulásáig, és ezidő alatt 223 tétmeccsen lépett pályára. Ahogy arról már korábban beszámoltunk „Csobi” jelenleg klubigazgatóként tevékenykedik egyesületünk kötelékében.
 
Nem ők az egyetlenek akik, budaörsi játékosként, visszavonulásuk után is klubunk kötelékében maradtak. Elég ha csak a korábbi gólfelelős Tüske Rolandra gondolunk, aki sportigazgatóként tevékenykedett. Hasonló utat járt be Rajnay Attila, aki utánpótlásedzőként, majd utánpótlásigazgatóként is dolgozott/dolgozik, de volt a nagycsapat pályaedzője, míg jelenleg ő klubunk sportigazgatója is. Vagy éppen Pleván Ádám, aki szintén utánpótlásedzőként, és az első csapat szakmai stábjának tagjaként segíti egyesületünket."
 
Sok sikert kívánunk az új szerepkörben „Menya”!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC