nb1.hu

Budaörs: Visszatér a korábbi közönség kedvenc

Másfél év után ölti újra magára a BSC mezét.

A Budaörs honlapján osztotta meg szurkolóival az örömhírt, hogy visszatér korábbi nagy kedvencük. Másfél év után ismét magára ölti a Budaörs mezét Stieber András. A 27 éves támadó a Gyirmót FC Győrbe, és a Mosonmagyaróvárba tett kitérőjét követően futballozhat újra a Budaörs sikereiért.
 
Stieber András a 2016/17-es szezonban játszott Budaörsön és hamar a közönség egyik kedvence lett. Összesen 38 alkalommal lépett pályára, ez alatt 12 góllal járult hozzá a csapat szerepléséhez.
 
Stieber érkezése azért is lehet kiemelten fontos a Budaörs számára, hiszen azt követően, hogy a Paksi FC elvitte Kesztyűs Barnát, Csiki Norbert is távozott a klubtól. Ő külföldön folytatja pályafutását.
 
Csiki Norbert 2018. júliusában érkezett BSC-hez. A Budaörsön töltött fél szezon alatt összesen 16 alkalommal lépett pályára, ebből 13-szor kezdőként. Mindhárom Magyar Kupamérkőzésen pályára lépett. Öt alkalommal volt eredményes, kétszer (Budafok, ZTE FC) bajnoki, és háromszor (Körösladány, Cegléd, DVTK) a Magyar Kupában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC