nb1.hu

Buzsáky Ákos Szentlőrincen folytathatja – reakció

Gabala Krisztián távozik.

Nemrég beszámoltunk róla, hogy távozik a BVSC-Zugló vezetőedzői posztjáról Buzsáky Ákos, aki nem tudta elérni a feljutást csapatával. Az NB III Nyugati csoportjában másodikként végeztek, így közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal. Információink szerint, azonban nem marad sokáig munka nélkül a korábbi válogatott labdarúgó, aki Szentlőrincre tart, hogy a távozó Gabala Krisztián helyét átvegye a kispadon. Mint ismert a Szentlőrinc együttese kivívta a bennmaradást az NB II-be így Buzsáky Ákos egy osztállyal feljebb irányíthat.
 
 
ÍME, A SZENTLŐRINC BEJELENTÉSE GABALA TÁVOZÁSÁRÓL:
 
“A szezonból már csak három forduló volt vissza, amikor edzőt váltottunk NB II-es csapatunknál. Marián Slukától elbúcsúztunk, érkezett Gabala Krisztián, akivel szemben az volt az elvárás, hogy tartson bent bennünket. A célt teljesítette, a Siófok elleni győzelemmel megváltottuk a jegyünket a következő szezonra a másodosztályba, a szakember azonban mégsem marad nálunk.
 
– Három mérkőzésre szerződtem, tudtam, hogy mit szeretnék elérni – fogalmazott Gabala Krisztián. – Minden támogatást megkaptam a játékosok, vezetők és a csapatért dolgozók részéről, így nagyon boldog vagyok, hogy együttes erővel elértük a kitűzött célt! Utunk most elválik, nagyon sok sikert kívánok a szentlőrinci futballnak!
 
– Gabala Krisztiánnak köszönjük, hogy a három bajnokin nyújtott segítségével sikerült elérnünk a célunkat és bentmaradtunk az NB II-ben! – mondta sportszakmai igazgatónk, Fekete Tivadar. – Mostantól új vezetőedzőt keresünk, s ahogy eddig, úgy most is megvan a határozott elképzelésünk azzal kapcsolatban, hogy milyen típusú, habitusú szakvezetőt szeretnénk csapatunknál látni. A következő napok tárgyalásai során dől el, hogy ki irányítja majd a következő szezonban a szentlőrinci futballcsapatot.
Gabala Krisztiánnak további sok sikert kívánunk edzői pályafutásához!” – írta hivatalos oldalán a klub. 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC