Ciprusra igazolt a Gyirmóti légiós, három távozó Békéscsabán - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Ciprusra igazolt a Gyirmóti légiós, három távozó Békéscsabán

Beringer Roland Zoltán - 2022. June 23. Thursday 20:11
Hosszabbított a Kozármisleny alapembere.
Kép forrása: kozarmislenyfc.hu
A ciprusi 24sports.com.cy információi szerint Vladislav Klimovich, a tavaszi szezonban a Gyirmót gárdáját erősítő 26 esztendős fehérorosz középpályás a ciprusi élvonalban szereplő Nea Salamina Famagusta együtteséhez igazol - számolt be a zte.hu/tranfer oldala.
A 25-szörös válogatott Klimovich a tavaszi szezon során 14 bajnokin lépett pályára az NB I-től búcsúzó gyirmóti csapatban.
 
 
A KOZÁRMISLENY HÍRE:
 
“Tóth Zoltán is marad az nb ii-es kozármislenyben. A 22 éves labdarúgó télen érkezett Kozármislenybe, ahol a tavaszi mérkőzéseken az első fordulóban még adminisztrációs okokból nem léphetett pályára, de ezt követően valamennyi mérkőzésen (17 alkalommal) szerepelt a bajnokcsapatunk színeiben. A tavaszi mérkőzések alapján az 5. legtöbb játékidőt töltötte a pályán, a csapat alapemberének számított.
Kozármislenyi színekben a 17 NB III-as bajnoki mérkőzésen 4 gólt szerzett és 2 gólpassz fűződik a nevéhez.
 
A fiatal labdarúgó legtöbb időt a Főnix-Gold FC és az MTK együttesében töltötte, utóbbi csapatban már 17 évesen bemutatkozott az NB III-ban. Az Iváncsa csapatával 2021-ben megnyerte az NB III Közép csoportot, majd az NB II-es Siófokhoz került, de a kevesebb játéklehetőség miatt Mislenybe igazolt télen, ahol ismét NB III-as bajnoki címet ünnepelhetett, kuriózum, hogy mindkét évben az Iváncsa pályáján nyerte meg a bajnokságot aktuális csapata. Tóth Zoltán tavasszal jól illeszkedett be csapatunkba, nagy munkabírású, jó felépítésű labdarúgó, aki hasznos tagja lehet a másodosztályba feljutó együttesünknek!
 
Sok siket kívánunk Zoli!”
 
A BÉKÉSCSABA BEJELENTÉSE:
 
“Az előzetesen eltervezett menetrend szerint 2022. június 23-án (csütörtökön) délután első csapatunk tagjai megkezdték a nyári felkészülési programjukat. A stábértekezletet és az eligazítást követően súly- és állapotfelméréssel indult, majd a Fű3 edzőpályán tesztekkel és átmozgató edzéssel folytatódott a program. A csapat egyelőre 30 fős bő keretből áll, ami menet közben természetesen majd alakulhat. A stáb összetételében nem történt változás és az is biztos, hogy második csapatunkat továbbra is Mészáros Márk irányítja majd. Az is biztossá vált a menetrendben, hogy 2022. július 4-9. között a mátraházi edzőtáborba utazik együttesünk. Néhány felkészülési mérkőzés még képlékeny, de az már biztos, hogy július 1-én házon belüli edzőmérkőzéssel hangolunk. Az edzőtábor utolsó napjára még egy felkészülési meccset szeretne beütemezni a stáb, az ellenfél kiléte azonban még nem teljesen biztos. A folytatásban július 13-án a DVSC, július 16-án a FTC II., majd július 24-én két ellenféllel is megmérkőzik a teljes keret, így a FK Tisza-Adorján, valamint a Körösladány ellen mindenki lehetőséget kaphat majd.
 
A csapattól távozott Király Patrik, Nikola Pantovic és Gránicz Patrik, akiknek szívből köszönjük eddigi munkájukat és további sportsikereket kívánunk a jövőben! Új igazolásról még nem tudunk beszámolni, több jelölttel is folynak az egyeztetések, sőt a jövő hét folyamán 7-10 fő próbázó is érkezik a Kórház utcába. Örvendetes hír, hogy Farkas Márk hosszabbított, Fazekas Lórántot pedig sikerült végleg megszerezni, sőt újabb akadémista fiatalok is profi szerződéshez juthatnak. Jelenleg sérültek, ilyen módon a felkészülési programot még nem, vagy csak könnyített programmal tudják elkezdeni: Varga Szabolcs, Apró Ármin és Váradi Ádám.
 
A hírekhez tartozik még, hogy a Kórház utcai Stadion területén a termálvizes csőhálózat kiépítését végzik, így jelentősebb földmunkálatok zajlanak, melyek gyakorlatilag az új épület mögötti területet érintik. A centerpályán is előre eltervezett karbantartási műveletek folynak, így jelenleg tilos a gyepre lépni, ezért csapataink kizárólag a pompás állapotba hozott Fű3 pályán, valamint a Békéscsaba Labdarúgó Akadémián tréningeznek majd. A programot egy komplett sportorvosi vizsgálat, valamint dietetikai tanácsadás teszi majd teljessé, a szezon előtti csapatfotózást pedig július 21-re tervezzük.
 
Többen érdeklődtek már a belépő- és bérlet árakról, melyekkel kapcsolatban a jövő héten tudunk végleges információkkal szolgálni, de jó eséllyel az árak nem változnak majd, az értékesítés pedig július elején indulhat.
A folytatásban tehát felpörögnek majd az események és a rövidnek nevezhető nyári szünet után rendszeresen beszámolunk majd minden érdemleges eseményről”.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!