nb1.hu

Csákvár: halasztási kérelem

Hivatalos közlemény.

ÍME, A CSÁKVÁR KÖZLEMÉNYE:
 
,,Ahogy az várható volt, a nagy számú koronavírus fertőzött miatt klubunk halasztási kérelemmel fordult a Magyar Labdarúgó Szövetséghez.
 
– A laboratóriumok túlterheltsége miatt még mindig nem kaptuk meg sem a második, sem a harmadik tesztek eredményét, így egy hete karanténban van teljes csapatunk. Sajnos, még az egészséges, az első teszteléskor negatív mintát adó játékosaink sem edzhetnek emiatt – tudtuk meg csapatunk technikai vezetőjétől, Hegedűs Ferenctől. – Nem volt más választásunk, kénytelenek voltunk halasztási kérelemmel fordulni az MLSZ-hez, miszerint engedélyezze, hogy a vasárnapi, Dorog elleni bajnoki találkozónkat egy későbbi időpontban rendezhessük meg. Ellenfelünkkel már meg is egyeztünk, a válogatott mérkőzései miatti következő bajnoki szünetben, október 9-én, pénteken 17 órakor szeretnénk pótolni a találkozót.
 
Az viszont komoly kérdéseket vett fel, ha egy csapat két hetes karantént követően, két hetes edzéskihagyás után – lásd egészséges játékosaink sem edzhetnek másfél hete – azonnal kénytelen pályára lépni – egy hét múlva Nyíregyházán lesz hétközi fordulónk -, az mennyire sérülésveszélyes? Nos erre egyelőre senkitől nem kaptunk választ …"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC