nb1.hu

Csákvár: jelentős változások a keretben

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A CSÁKVÁR BEJELENTÉSE:
 
,,Bár régen láthatták szurkolóink csapatunkat tétmeccsen, mégis olyan, mintha tegnap fejezték volna be az edzéseket játékosaink … és máris itt a folytatás.
 
– A hét végén véget ér a szabadság, hétfőtől megkezdjük a felkészülést a 2020-21-es bajnokság őszi idényére – tájékoztatta honlapunkat vezetőedzőnk Visinka Ede. – Úgy számoljuk, hogy augusztus 2-án kezdődik a pontvadászat, azaz hat hét van hátra a rajtig.
 
Egy éve ilyenkor földindulás-szerű változás volt keretünkben …
 
– Amint arról korábban már beszámoltunk, négy játékosunk biztosan távozik: Galambos Ádám már meg is egyezett a Nyíregyházával, rajta kívül Kiprich Dávid, Hermány Bence és Pratsler Benjamin is máshol folytatja, illetve Szabó Norman sorsa kérdéses még. Ha talál magának csapatot, nem gördítünk akadályt távozása elé. Az már eldőlt, hogy visszatér a klubhoz saját nevelésű kapusunk, Zelizi Patrik, aki az előző idényt Bicskén töltötte. A Puskás Akadémiától ismét érkeznek olyan fiatalok, akik kinőtték az NB III-at és most megkapják a lehetőséget, hogy a másodosztályban is bizonyítsanak. Több kiszemelttel is tárgyalásban vagyunk, ám mivel szerződésük június 30-ig él, nem nevesíteném meg őket.
 
Hogy alakul a felkészülés?
 
– A jövő héten az edzések mellett megejtjük a kötelező orvosi vizsgálatot is, illetve nagyon szeretnénk egy 4-5 napos összetartásra elutazni a hónap végén, a Mátrába. Ott nem játszanánk még edzőmeccseket, viszont az új fiúk beilleszkedését, lásd a tavalyi felkészülést, igencsak megkönnyítené az edzőtábor.
 
A visszaszámlálás tehát már megkezdődött, hétfőtől kezdődik a nagyüzem …"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC