nb1.hu

Csákvár: megcélozva a dobogó

Ismét bebizonyosodik a foci egyik örök igazsága.

Október 30-án még együtt vezette a tabellát az MTK-val a Csákvár, igaz, a fővárosiak akkor 1 meccsel kevesebbet játszottak még. A Csákvár jelenleg a 4. tabellán, 16 ponttal van kevesebbje, mint a listavezető kék-fehéreknek, de a második Budafokkal egyetemben még mindig a bajnokság legnagyobb meglepetésének számítanak.
 
A cikk elején említett dátum azért fontos, mert akkor adtunk hírt arról, hogy milyen ihletett formában védett a Békéscsaba elleni rangadón a csákváriak kapusa, Markek Tamás, aki kivédte a viharsarkiak szemét, íme:
 
 

Merkantil Bank NBII 2019/2020 14. forduló: Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba 1-0

Nándori Botond hajrában lőtt góljával győztük le a jól játszó Békéscsabát

 
Markek most a feol.hu-nak nyilatkozott:
 
„Egy rendkívül fiatal csapattal indultunk neki a bajnokságnak, és az volt a célunk, hogy a biztos bennmaradást minél hamarabb elérjük. Ehhez képest hála Istennek nagyon jól elkaptuk a rajtot, ötből öt meccsen nyerni tudtunk, amivel megalapoztunk egy jó szezonnak. Természetesen voltak hullámvölgyeink, egészen pontosan egy ötmeccses vereségi sorozat, amivel az első helyről leszorultunk, de összességében így is a dobogó közelében maradtunk. A tavasz, úgy gondolom, jól sikerült, jó ellenfelek ellen sikerült pontokat szereznünk, azt az egy vereséget pedig egy olyan Haladás ellen szenvedtük el, amely bár a tabellán hátul helyezkedik el, de szárnyalt a tavasz folyamán. Két győzelem után jött ez a mostani szünet, de én nagyon remélem, hogy lesz folytatás, szívem szerint megcéloznám a dobogós helyek egyikét.”
 
Csákvárra a nyáron új stáb érkezett, Visinka Ede lett a vezetőedző:
 
„Már nyáron, az új stáb érkezésekor kialakult a jó kapcsolat. Mi, játékosok láttuk a motivációjukat és az elképzeléseiket, és már az első perctől beálltunk a sorba, csapatként végeztünk minden munkát. Attól függetlenül, hogy az egyes csapattagok hol laknak, nagyon jó közösség alakult ki, amiben a fiatalok is partnerek, összességében jól kiegészítjük egymást a pályán és azon kívül is.
 
Csákváron is bebizonyosodik tehát, hogy a jó szereplés egyik legfontosabb alapfeltétele a jó csapategység.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC