Csákvár: milyen állapotban van a 12-szeres válogatott védő? - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Csákvár: milyen állapotban van a 12-szeres válogatott védő?

Bíró Ádám - 2021. March 24. Wednesday 12:28
Rengeteg sérülés nehezíti az edző dolgát.
Kép forrása: aqvitalfc.hu
A Csákvár a kiesés elől menekül az NB II-ben. A Fejér megyei csapat jelenleg a 19. helyen áll a tabellán, de a hátránya csupán 2 pont a 17. pozíciót birtokló Kazincbarcikával szemben.
 
Visinka Ede dolgát sérülések is nehezítik, többek között a magyar válogatottban korábban 12 meccsen szereplő Vaskó Tamás sem egészséges.
 
A klub hivatalos honlapja közleménye a maródiak állapotáról:
 
"Már az utolsó bajnoki mérkőzéseken sem számíthatott sérülés miatt Vaskó Tamás és Daru Bence, valamint a betegséggel küszködő Tányéros Ádám játékára Visinka Ede vezetőedző. A győri meccsen aztán Mim Gergelyt a szünetben, Murka Benedeket a 60., Sejben Viktort a 73. percben le kellett cserélni sérülés miatt.
 
- Számunkra jókor jött a bajnoki szünet, még ha ez azt is jelenti, hogy csupán 12-13 egészséges játékosnak tartunk edzést ezekben a napokban – felelte honlapunk érdeklődésére Visinka Ede. – Szerencsére azért valamennyien gyógyulgatnak, ki gyorsabban, ki lassabban épül fel sérüléséből. Tányéros Ádám óvatosan mozogva már két edzésen részt vehetett, nála a betegség utáni kötelező protokollt kell betartanunk. Vaskó Tamás és Murka Benedek fut és kondizik, egyelőre külön dolgoznak a csapattól. Daru Bence kocog és erősít, esetében jó hír, hogy már nincsenek fájdalmai, bízom benne, hogy a hét második felében csatlakozhat a kerethez. Sejben Viktor rendszeresen visszatérő problémával küszködik. Gyógytornázik, s ha minden jól alakul, ő is lassan játékra jelentkezhet. Mim Gergely ugyanakkor már bizonyos gyakorlatokat a többiekkel együtt végezhet, a hiányzók közül ő van a legjobb állapotban.
 
A harmincadik forduló mérkőzéseit április 4-én rendezik, csapatunk a Kazincbarcika gárdáját fogadja a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban."
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!