nb1.hu

Csákvári sérüléshullám az ETO ellen – reakciók

Több dolgot is hiányolt a hazaiak mestere.

Az ETO vendégeként lépett pályára a Csákvár, a találkozó 1-1-es döntetlennel végződött.
 
A vendégcsapat a 31. percben szerezte meg a vezetést és nagyon sokéig úgy is tűnt, hogy három ponttal távozik Győrből, azonban Molnár megszerezte a 80. percben a csapata egyenlítést jelentő gólját, amivel be is állította a végeredmény. A három hetes pihenőre így a 11. helyen vonulhatott a ZTE, míg a Csákvár nem tudott elmozdulni az utolsó előtti helytől. Jelenleg két pontra van a bennmaradást jelentő 17. hely Visinka Ede csapatától, így a bajnokság hajrájában nagyon össze kell szednie magát a csapatnak, ha meg akarja őrizni az NB II-es tagságát.
 

Parádésan mutatkozott be az ETO ifjú kapusa – videó, reakció

 

A vezetőedzők így nyilatkoztak a mérkőzés után:
 
Csató Sándor (Győr): ,,Nagyon nehéz mit mondanom, mert amit az első félidőben láttam, az borzasztó volt. Hit és akarat nélkül, gyáván játszottunk, nem vállaltuk fel a futásokat, nem tudtuk megtartani a labdákat, nagyon gyenge színvonalon játszottunk. A második félidőben próbáltunk szerkezetet váltani, azt gondolom, hogy az annyiban jött be, hogy a labdát már mi tudtuk birtokolni, igyekeztünk támadásokat felépíteni, ezekből sikerült egy gólt szereznünk. Természetesen nem vagyok elégedett, most van három hetünk, hogy helyre hozzuk a dolgokat, mert a szezon kezdete óta nem az van, mint amit elképzeltem. Ennél sokkal több van a csapatban, úgyhogy mindenképp megpróbáljuk a játékunkat helyre tenni."
 
Visinka Ede (Csákvár): ,,Azt kell mondanom, a saját dolgunkat nehezítjük meg. A látottak alapján nyernünk kellett volna. Az első félidőben lefociztuk az ETO-t, vezettünk, majd a szünet után feltehettük volna a i-re a pontot, de kihagytuk ziccereinket. Ezzel pedig megadtuk az esélyt a hazaiaknak, hogy akár egy lecsorgó labdából is, egyenlítsenek. Persze, hogy megtették… Tíz perccel a kezdés előtt jelezte Vaskó Tamás, hogy a bemelegítés alatt megsérült és nem tudja vállalni a játékot. Talán ez volt a kisebb probléma, hiszen Albert Pisti tökéletesen tolta. Alig kezdődött el azonban az összecsapás, mikor Mim Geri szólt, hogy fáj a bokája. Csoda, hogy az első 45 percet kihúzta. Aztán a szünetben többen is jelezték, nem biztos, hogy végig tudják játszani a meccset ilyen, olyan sérülés miatt. Szerencsére azért összeszorították a fogukat és megtettek mindent az eredményes szereplés érdekében. Úgy érzem, mentálisan erősek vagyunk, a sorsunk a saját kezünkben van, de az elkövetkező mérkőzéseken már nem hibázhatunk. A háromhetes szünet után sorra játsszuk a hatpontos meccseket, jön a Kazincbarcika, a DEAC, a Szentlőrinc, miközben megyünk Békéscsabára. Szóval áprilisban eldőlhet a sorsunk…"
 
WKW ETO FC Győr – Aqvital FC Csákvár 1-1 (0-1)
Győr, ETO Park zárt kapuk mögött. V.: Kovács G. (Bognár, Kiss B.).
WKW ETO FC Győr: Ruisz – Kovács K., Lipták, Temesvári, Fejes (Bagi 46’), Kiss M., Egerszegi (Vitális 46’), Berki, Májer (Vankó 85’), Farkas B. (Molnár R. 46’), Szimcso (Sipőcz 65’). Vezetőedző: Csató Sándor.
Aqvital FC Csákvár: Markek – Murka (Major 60’), Csató, Albert, Kocsis B. (Vörös 84’), Baranyai, Mészáros D. (Nándori 84’), Posztobányi, Sejben (László N. 73’), Madarász, Mim (Baracskai 46’). Vezetőedző: Visinka Ede.
Gsz.: Molnár R. (80’) ill. Csató M. (31’).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC