nb1.hu

Csalódott a Vasas és a Hali edzője, Kemenes megvédte játékosát – reakciók

Lipcsei a vége miatt bosszankodott, a fiatalokat dicsérte az ETO mestere.

A 23. fordulóból kilenc meccset rendeztek meg az NB II-ben, a játéknap rangadóján ma este a Kecskemét a Diósgyőrt látja vendégül. Vasárnap a Vasas nem bírt a Budafokkal, a Haladás a Békéscsabával remizett, a Soroksár-Pécs találkozó pedig 3-3-as egállal zárult. Cikkünkben összeszedtük az edzők értékeléseit.
 
Siófok-Csákvár 2-0
 
Domján Attila: "Közel sem játszottunk olyan ritmusban, mint a múlt héten, de a második félidőben sikerült váltanunk, akkor már végig mezőnyfölényben futballoztunk, és a végén megérdemelten nyertünk."
 
Mónos Tamás: "Amiről beszéltünk, az első félidőben meg is valósítottuk. A második játékrészben a megszerzett labdákból pontatlanok voltunk, és várható volt, hogy amelyik csapat gólt szerez, meg is nyeri a mérkőzést."
 
Szolnok-Ajka 1-0
 
Horváth Csaba: "Két hasonló képességű csapat mérkőzésén megérdemelt győzelmet arattunk. Végre sikerült megtörnünk a rossz sorozatunkat, sokat tettünk érte. Már az előző találkozókon is megvolt az esélyünk a győzelemre, de most élni is tudtunk vele."
 
Kis Károly: "Több meghatározó játékosunk is hiányzott, de így is jobb eredményben bíztunk. Sajnos az a helyzet, hogy szakmai szempontból több okból is teljesen értékelhetetlen volt ez a találkozó."
 
Soroksár-Pécs 3-3
 
Lipcsei Péter: "Végig fölényben játszottunk, több helyzetet alakítottunk ki, mint a Pécs, csak magunknak köszönhetjük, hogy nem tudtuk itthon tartani a három pontot. Lezárhattuk volna a mérkőzést, de ziccereket hibáztunk, a hosszabbításban ez megbosszulta magát. A mutatott játékkal elégedett vagyok, nagy kár a végéért. "
 
Vas László: "Tompán és enerváltan futballoztunk, az első félidőben sok teret engedtünk az ellenfelünknek, amely uralta a játékot, mégis mi szereztünk vezetést. A folytatásban sem sikerült stabilizálni a védelmünket, a látottak alapján nem érdemeltünk pontot, a szívünk mégis vitt minket előre a hajrában, ami a csapat mentális erejét mutatja."
 

Győr-Budaörs 2-2
 
Klausz László: "Fordulatos mérkőzést játszottunk, ahol az első félidőben nagyon jól játszottunk, agresszívan, labdákat felszedve, saját térfelén tartottuk az ellenfelet. Gólokat tudtunk ekkor szerezni, megvoltak a helyzeteink. A második játékrészben sajnos a csapat nem tudta tartani ezt a tempót, visszább is álltunk, ezáltal ránk tudott gyorsítani az ellenfél. A fiatal játékosaink jól vizsgáztak, gondolok itt Vinczére, Tubolyra, Vitálisra vagy Farkasra, és azt gondolom, megtettünk mindent a győzelemért. A második gól előtti szituáció kicsit vitatott volt, Csonkával szemben elkövetett szabálytalanságot le lehetett volna fújni. Úgy látszik több lehetőséget kell értékesíteni kettőnél, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzéseket."
 
Toldi Gábor: "Elsősorban szeretnék gratulálni a csapatomnak, mert nem kezdtük jól a mérkőzést, és mindjárt hátrányba kerültünk, ennek ellenére sikerült felállnunk. Kétszer is megszerezte az ETO a vezetést két demoralizáló gól után, de sikerült végig „partiban” lenni az ellenféllel, hatalmas munkát végeztek a játékosok, és úgy érzem, rászolgáltunk az egy pontra."
 
Nyíregyháza-Szentlőrinc 1-0
 
Feczkó Tamás: "Az első félidőben az ellenfelünk nagyon jól lezárta a területeket, de átlövésekkel veszélyeztettünk. A szünetben rendeztük a sorokat, több lehetőségünk volt, és sikerült megszerezni a vezetést. A másodosztályban minden győzelemért nagyon meg kell dolgozni, ezért értékes három pontot szereztünk. "
 
Marián Sluka: "Sajnálom, hogy pont nélkül maradtunk, hiszen ez volt az egyik legjobb teljesítményünk a szezonban. A meccs elején kihagyott büntető sem vetette vissza a csapatot, utána is voltak lehetőségeink, sajnos kimaradtak. Egy rosszul levédekezett szituáció után vezetést szerzett az ellenfél, ez kicsit megzavarta a csapatot, de rendeztük a sorokat és a kiállítás ellenére is megvolt az esélyünk arra, hogy egyenlítsünk."
 
Békéscsaba-Haladás 1-1
 
Schindler Szabolcs: "Jól felkészültünk a Haladásból. Tudtuk, hogy erősek, tele vannak NB I-es játékossal, teljesen más célokért küzdenek az NB II-ben, mint mi. Az első félidőben szervezetten játszottunk, szép gólt szereztünk. Szünet után kicsit mélyebben védekeztünk, de akár mi is nyerhettünk volna. Büszke vagyok a csapatomra, mert bebizonyította, hogy van tartása."
 
Németh Szabolcs: " Itt hagytunk két pontot, bár a mérkőzés második felében rengeteg helyzetet hibáztunk el. Egy kicsit csalódott vagyok az eredmény miatt, főleg úgy, hogy az ellenfélnél volt egy kiállítás, de azt nem tudtuk kihasználni."
 
III. Kerület-Tiszakécske 1-2
 
Kemenes Szabolcs: "Nem a kapuson múlt, az ilyen hiba időnként benne van a futballban. Az a szomorú, hogy egyáltalán beszélnünk kell a szituációról, ennek pedig az az oka, hogy közel sem domináltunk. Nem tudom, mitől volt ennyire ideges a játékunk. Szeretnék haragudni a játékvezetőre, de nem tudom hibáztatni a befújt tizenegyesért sem."
 
Visinka Ede: "Szünetben arról beszéltünk, hogy kell a második gól, ha nyerni akarunk. Megszereztük, és később kiderült, hogy kellett is. A III. Kerület a végén beszorított minket, de nagyot küzdöttünk a három pontért, s ezzel nagyot léptünk a bennmaradás felé."
 
Budafok-Vasas 0-0
 
Csizmadia Csaba: "A futballfilozófiámmal ellentétes, védekező taktikával léptünk pályára, de szereztünk egy nagyon fontos pontot."
 
Kuttor Attila: "Egy agyonnyert meccset adtunk döntetlenre. Ennyi helyzettel több mérkőzést is meg lehetne nyerni. Óriási csalódás, hogy nem tudtuk begyűjteni a három pontot."
 
Szeged-Dorog 2-1
 
Dragan Vukmir: "Nyolc nap alatt ez volt a harmadik meccsünk, így tompán kezdtünk. Ezt az ellenfél meg is büntette, de türelmesek voltunk, felvettük a ritmust, és a második félidőben talán frissebbek is voltunk. Nagy dolog, hogy fordítottunk a masszív Dorog ellen."
 
Fenyvesi László: "Szép góllal szereztünk vezetést, amelyre a Szeged hasonlóan széppel válaszolt. Utána volt még egy-két veszélyes lehetőségünk, de a hazai kapus védett. A második játékrészben talán csak egy vagy két hazai helyzet volt, amelyek egyikéből gól született. Az egy pontra rászolgáltunk volna, akartunk, küzdöttünk, de sajnos kikaptunk."
 

A Kecskemét-DVTK meccs 20 órakor kezdődik. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC