Csapatot válthat a gólkirályjelölt - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Csapatot válthat a gólkirályjelölt

Bíró Ádám - 2022. January 05. Wednesday 12:34
Egy másik kulcsember is felhívta magára a figyelmet.
Kép forrása: aqvitalfc.hu
Az NB II-ben Takács Tamás vezeti a góllövőlistát. A Csákvár játékosa nem fukarkodott a gólokkal az őszi idényben, jelenleg 13 találat szerepel a neve mellett. A teljesítménye sok csapat érdeklődését felkeltette, így nem lenne meglepetés, ha télen csapatot váltana. 
 
A csákváriak szerint hamarosan eldőlhet a csatár sorsa. Íme a Fejér megyei klub közleménye:
 
"A felkészülés harmadik napján Tamás Nándor után újabb játékos érkezése (még) nem várható, bár a színfalak mögött több tárgyalásunk is egyre biztatóbb képet ölt. 
Miközben klubunk vezetői azon dolgoznak, hogy megerősítsük őszi keretünket, arra is figyelnünk kell, hogy néhány játékosunk kapós lett a “piacon”. A legnagyobb csábításnak – talán érhető módon – az NB II-es góllövő-listát 13 góllal vezető Takács Tamás van kitéve. Neki élő szerződése van klubunkkal, azaz ki kell(ene) vásárolni kontraktusából. Az ő sorsa minden bizonnyal ma-holnap eldől, jelenleg Mónos Tamás irányításával készül a tavaszi szezonra. 
 
Torvund Alexander jó szezont futott az ősszel.  Nem véletlen, hogy felhívta magára a figyelmet, ám ő tavasszal még minden bizonnyal csapatunkat erősíti. A felkészülést egyelőre kisebb betegség miatt nem tudta elkezdeni, de napokon belül ő is bekapcsolódik a közös munkába.
 
Mivel a tárgyalások folyamatosan zajlanak, napról napra változhat keretünk. Amint a megegyezések születnek, azonnal tájékoztatjuk szurkolóinkat."
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!