nb1.hu

Csertői a fájó pontvesztés ellenére látott pozitívumot

A Gyirmótnál nem ilyen rajtról álmodtak.

GYIRMÓT FC GYŐR–SZEGED-CSANÁD GA 0–0 
Győr-Gyirmót, 453 néző.
 
GYIRMÓT: Rusák – Villám, Hudák, Széles, Zeke – Vass Á. – Májer (Mayer, 80.), Tóth B. (Lázár P., 90.), Nagy P., Heffler N. (Herjeczki, 91.) – Szarka Á. Vezetőedző: Csertői Aurél
 
SZEGED: Takács J. – Orosz M., Moga, Tóth G., Mohl D. – Pongrácz, Oláh G. (Bitó, 65.), Germán, Varga Sz. (Zvara, 59.) – Andorka (Sóron, 59.), Gajdos. Vezetőedző: Joao Janeiro
 
Kiállítva: Szarka Á. (45.)
 
Továbbra sem találja tavaly formáját és továbbra sem tud elmozdulni a kieső helyről a Gyirmót. A Duna-parti küzdelem gól nélküli döntetlennel végződött, és túl sok pozitív dolgot egyik gárdáról sem lehet megemlíteni. Azért a hazaiak védelme dicséretet érdemel, hiszen a 45. percben megfogyatkoztak Szarka kiállításával, ám még így sem tudtak gólt szerezni a hazaiak.
 
A vezetőedzők így értékelték a látottakat:
 
Csertői Aurél(Gyirmót): ,,Egyetlen, de fontos sportértéke a találkozónak, hogy tíz emberrel is helyzeteket dolgoztunk ki, nem látszott a létszámkülönbség. A fiúk végigbrusztolták a meccset, a szünet után is győzelmi esélyeink voltak."
 
Joao Janeiro(Szeged): ,,Mindkét csapat számára nehéz meccs volt, az első játékrészben összeszedettebben játszott a Gyirmót. A szünet után emberelőnyben egyszerűbb lehetett volna a dolgunk, de a masszív védekezésüknek nem találtuk meg az ellenszerét."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC