Csizmadia a legfontosabb dolgot hiányolta a Budafok játékából - reakció - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Csizmadia a legfontosabb dolgot hiányolta a Budafok játékából - reakció

Bíró Ádám - 2020. February 19. Wednesday 13:04
Kicsit odaszúrt az ellenfélnek is.
Kép forrása: Dorog/Facebook
Az NB II 24. fordulójában a feljutásra esélyes csapatok közül az MTK és a Budafok is pontokat hullajtott. A második helyen álló budafokiak a Dorogot látták vendégül, az összecsapás 0-0-s döntetlennel végződött. A remi ellenére is jó helyzetben van Csizmadia Csaba csapata, amelynek 7 pont a fórja a harmadik pozícióban lévő Siófokkal szemben. 
 
Csizmadia Csaba szerint a legfontosabb dolog, vagyis a gól hiányzott a játékukból. Hozzátette, a helyzeteket kidolgozták a futballistái, de az i-re nem tudták feltenni a pontot. 
 
"Ami hiányzott, az a legfontosabb...Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki és javítanunk kell azon, hogy ezeket a lehetőségeket gólra váltsuk. Ebben a szezonban ez csak a második olyan mérkőzésünk volt, amelyen nem találtunk be, vagyis korábban nem volt problémánk a gólszerzéssel. Ezúttal sajnos nem jártunk sikerrel, a dorogiak közül valaki rendre menteni tudott" - fogalmazott a Budafok vezetőedzője.
 

(null)

 

Annak ellenére, hogy a győzelem nem jött össze, Csizmadia nem kritizálta a futballistáit, akiknek a hozzáállását is kiemelte.
 
"Csak dicsérni tudom a csapatomat, amely az utolsó percig kitartóan ment előre, űzte-hajtotta az ellenfelet. Ez a meccs csak rajtunk múlt, mert egy veszélytelen együttessel játszottunk, amely azon kívül, hogy a saját kapuját védte, mást nem nagyon csinált. Folyamatosan ott voltunk a nyakukon, nem engedtük őket kibontakozni, így esélyt sem adtunk arra, hogy nyomás alá helyezzenek minket. Annak is örülök, hogy megint nem kaptunk gólt, ez az egyik erősségünk" - mutatott rá a szakember, aki hozzátette, győzelmet érdemeltek volna. 
 
A Budafoknak még 13 mérkőzése van hátra a zárásig. Csizmadia kijelentette, nem számolgatnak, csak arra összpontosítanak, hogy minél több pontot szerezzenek meg. A következő fordulóban a Soroksár otthonában lép pályára a feljutásra esélyes alakulat. 
 
BUDAFOKI MTE–DOROGI FC 0–0
Budafok, Promontor utca, 400 néző. Vezette: Szilasi Szabolcs (Mohos Milán, Aradi József)
BUDAFOK: Póser – Margitics, Vaszicsku, Romic, Gohér – Soltész, Oláh B. – Skribek (Kulcsár K., 56.), Zsolnai R. (Ihrig-Farkas, 70.), Szabó M. – Horváth R. (Mervó, 81.). Vezetőedző: Csizmadia Csaba
DOROG: Mursits – Rjasko, Dlusztus, Papp M. – Lencsés, Takács P., Nyíri, Lénárt, Mészáros Á. (Kitl M., 90.) – Vígh Á. (Paudits, 60.), Földi (Barna G., 86.). Vezetőedző: Németh Szabolcs
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!