nb1.hu

Csoda, hogy ki tudott állni az NB II-es csapat az edzőmeccsre

Kozármisleny – Hét játékos is lebetegedett a találkozó előtt

Komoly problémákkal kellett szembenéznie a Kozármisleny szakmai stábjának, ugyanis sérülések tizedelték meg a keretüket. Az, hogy ki tudtak állni, csak annak volt köszönhető, hogy próbajátékosok bevetését is tervezték.
 
A csapat hivatalos oldalának beszámolója szerint összesen hét játékos nem tudta vállalni a játékot, nevezetesen: Helesfay, Racskó, Wittrédi, Kirchner, Tóth M., Nagy E. és Városi.
 
A Kozármisleny végül 4-1-re kikapott, így második felkészülési találkozóján is vereséget szenvedett.
 
 
Artner Tamás értékelése:
 
„Viszontláttam az edzésen gyakorolt dolgokat, ennek egy edző mindig örül – nyilatkozta a találkozó után Artner Tamás. – Taktikailag rendben volt a mérkőzés, a játékosok remekül alkalmazkodtak a háromvédős rendszerhez. Labdákat szereztünk, ezekből sok támadást tudtunk indítani. Az első félidőben még nem voltam megelégedve a helyzetkihasználással, a másodikban viszont már maximálisan. 
 
„Gőcze Gergő egy azonnal bevethető kapus, Gál Szabolcs pedig meggyőzte a szakmai stábot a teljesítményével, Mayer Milánt pedig szeretnénk még egy mérkőzésen megnézni.”
 
 
HR-Rent Kozármisleny–Kaposvári Rákóczi FC 1–4 (0–1)
Gólszerzők: Kemény, illetve Hujber, Kertész 2, Zsivoczky
V.: Molnár Á.
 
Kozármisleny: Ipacs – Kiss M., Lantos, Causic, Varga M. – Gubacsi (Zsebe), Kocsis – Pajor (Beke), Szekszárdi, Bailo – Kemény. 
Vezetőedző: Kovács Zoltán
Rákóczi FC: I. félidő: Gőcze – Vadas, Gál, Lakatos G. – Nagy J., Pintér A., Nagy K., Szakály A., Hadaró – Jovánczai, Hujber.
 II. félidő: Slakta – Márton A., Gál, Godzsajev, Hampuk, Zsivoczky, Vajda R., Mayer, Hadaró, Horváth F., Kertész. Vezetőedző: Artner Tamás.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC