nb1.hu

DEAC: debütált az új edző, gól az érkezőtől – reakció

Felmérték, hol tartanak.

 

Tiszaújváros-DEAC 1-2 (0-2)
gólszerző: Kristófi (51.), ill. Urbin (17.), Takács (36. – 11-esből)
A DEAC összeállítása: Szabados – Nagy, Szabó K., Soltész, Balogh, Takács, Sigér Á., Székely, Gyönyörű, Bíró, Urbin.
A második félidőben csereként lépett pályára: Tóth, Karikás, Ramos, Patócs, Kondás, Spitzmüller, Sándor.

 

Kiütéses Vasas-győzelmek, Lipták újra az ETO-ban – beszámoló a szombati edzőmeccsekről

 

 

A DEAC közleménye:

 

"A Debreceni Egyetem futballistái szombaton az NB III-ban szereplő Tiszaújváros otthonában léptek pályára. Balogh Pál együttese 2-1-es győzelemmel zárta a mérkőzést, a DEAC góljait Urbin és Takács szerezte.

Labdarúgóink két hete vágtak bele a felkészülésbe. A szakmai stáb a Tiszaújvárossal vívott edzőmeccsen mérhette le, hol is tart a társaság. A szombati találkozón nyári szerzeményeinket (Takács Pétert és Székely Dávidot) a kezdőcsapatba nevezte Balogh Pál vezetőedző. Az első játékrészben csapatunk akarata érvényesült. Urbin Péter góljával a 17. percben szereztük meg a vezetést. A 36. minutumban Balogh Krisztián harcolt ki tizenegyest, a büntetőt Takács Péter váltotta gólra.

A szünetben sorcserét hajtottunk végre, több próbajátékos is lehetőséget kapott a bizonyításra. A második játékrész kiegyenlítettebb küzdelmet hozott, Kristófi révén az 51. percben szépítettek az újvárosiak. Újabb találat már nem született az összecsapáson, így a DEAC 2-1-es győzelemet aratott az első edzőmeccsén.

 

“A mérkőzés elérte a célját, ugyanis mindenki legalább egy félidőnyi meccsterhelést kapott. Az is fontos, hogy az elmúlt két hétben átvett elemeket egy szervezett csapat ellen gyakorolhattuk” – mondta Kovács Miklós erőnléti edző."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC