nb1.hu

DEAC-Loki együttműködés: továbbra is lesznek kölcsönjátékosok

Türelem az új vezetőség felé is.

Azzal, hogy a DEAC feljutott az NB II-be, valamint hogy a DVSC kiesett az NB I-ből, új helyzet állt elő a közös együttműködés tekintetében. Ennek ellenére a cél változatlan, a debreceni focisták fejlődése. Erről így nyilatkozott Pöszmet Tibor sportigazgató, a Hajdú-bihari Naplónak:
 
,,Legjobb tudomásom szerint a DVSC indítja az NB III.-as csapatát, a mi alakulatunk és a Loki első csapata pedig az NB II.-ben fog szerepelni. Ahogy a szerdai sajtótájékoztatón láttuk és hallottuk, egyértelműen az azonnali visszajutás a céljuk. Több együttműködési lehetőség – akár a kooperációs megállapodás – az egy osztályban való szerepelés miatt nem tud megvalósulni, viszont így is igyekszünk, hogy a debreceni labdarúgó utánpótlásból kikerülő játékosoknak a lehető legjobb helyet találjuk meg ebben a rendszerben."
 
Továbbra is lesznek kölcsönjátékosok a Lokiból, róluk a következőeket mondta el Pöszmet:
 
,,Nyilván egyszerűbb lenne a helyzet, ha az NB I.-ből kölcsönöznék nekünk a futballistákat, hiszen ott szerepelhetnének a külföldi játékosai is a Lokinak, azonban ennek ellenére is a támogatásukat élvezzük. Név szerint eddig Szabados István, Soltész János, Szabó Kornél, Balogh Krisztián, és Bíró Péter – akik az előző szezonban is velünk készültek – biztosan nálunk folytatják pályafutásukat kölcsönjátékosként. Hétfőn pedig Belényesi Csaba is csatlakozhat hozzánk, jövő héttől már velünk fog edzeni. Emellett rengeteg menedzser is megkeresett minket az utóbbi időben, de az NB I. utolsó fordulóját mindenképpen meg akartuk várni. Szurkoltunk a bennmaradásért, most pedig a személyi változások miatt vagyunk türelemmel a DVSC felé. Biztos vagyok benne, hogy az új vezetéssel is jól fogunk tudni együttműködni. Elsődlegesen a tőlük várható kölcsönjátékosokra koncentrálunk, hiszen őket ismerjük a legjobban, és az a legfontosabb, hogy az ő fejlődésük folyamatos maradjon."
 
A DEAC-nál több focista is próbajátékon vesz részt, gőzerővel készülnek a következő szezonra:
 

 

,, Az NB II.-es licenszünk már megvan, semmiképpen sem indulunk alsóbb osztályokban. Szerencsére minden kérdéses dologban sikerült megoldást találnunk, így az sem tűnik reálisnak, hogy DVSC-segítség nélkül kelljen belekezdenünk az NB II.-es szezonunkba. A játékoskeretünk jelentős része már adott, pár hiányzó, lyukas posztot kell csak feltöltenünk, erre pedig még megvan a kellő idő."

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC