DEAC: Loki-játékosokkal bővülhet a keret - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

DEAC: Loki-játékosokkal bővülhet a keret

NB2.hu - 2021. January 15. Friday 14:02
Három edzőmeccs vár Sándor Tamás csapatára.
Kép forrása: deac.hu
A DEAC közleménye:
 
"A DEAC futballistái január 4-én kezdték el az alapozást, azóta gőzerővel készülnek a bajnokság folytatására. Sándor Tamás legénysége a Dorog otthonában vívja az első bajnokiját 2021-ben. Hatpontosnak is nevezhetjük az ütközetet, mivel mindkét gárda a kiesés elől menekül.
 
"A felkészülés első hetében kedvező időjárási körülmények között dolgozhattunk. Ekkor sok próbajátékos érkezett hozzánk, de a második hétnek már szűkebb kerettel vágtunk neki. Nincs okom a panaszra, hiszen amit korábban elterveztünk, azt eddig elvégeztük. A fiúk hozzáállását szintén ki kell emelnem, motiváltan hajtják végre a feladatokat. Szerencsére komolyabb sérülés nem nehezíti az életünket, bár a műfű azért igénybe veszi a játékosok izomzatát" – nyilatkozta a vezetőedző.
 
Sándor Tamástól megtudtuk, hogy a jelek szerint négy-öt játékos inthet búcsút klubunknak, akadnak olyanok, akik a több játéklehetőség miatt váltanak. Hozzátette, a DVSC-től öt futballista tréningezik nálunk, mellettük még hárman bizonyíthatnak a szakmai stábnak. Együttesünk szombaton 13 órától a szintén az NB II-ben érdekelt Békéscsaba otthonában játszik edzőmeccset.
 
"A végeredmény nem befolyásolja majd a további munkát. Abban bízom, hogy az edzéseken gyakorolt játékelemekből minél többet meg tudunk valósítani a pályán. Arra is kíváncsi vagyok, hogy az új srácokkal mennyire lesz ütőképes a csapat. Terveink szerint a keret összes tagja egy félidőt kap, de azt sem szabad elfelejteni, hogy kevés időnk van a bajnokság folytatásáig, így okosan kell beosztani a játékperceket" – mutatott rá a tréner, aki elárulta, jövő szerdán az ukrán élvonalban érdekelt Minajt látjuk vendégül, majd három nappal később a Loki ellen tartjuk a főpróbát.
 
Szerdán pont került Sidibe Ibrahima ügyének a végére. A rutinos futballista megkapta a magyar állampolgárságot, így a variációs lehetőségeink vele bővülnek.
 
"Nyilván nem tőle várjuk a csodát, de jó opció lehet. A munkája miatt jelenleg hetente három edzésen vesz részt, ám elképzelhető, hogy a folytatásban többször is velünk tud készülni" – zárta mondandóját Sándor Tamás."

Magyar állampolgár lett a DVSC és a DEAC klubikonja

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!