nb1.hu

DEAC: Sándor Tamás jövőjéről is nyilatkozott a sportigazgató

Hatalmas meccsel indítanak - igazolnának is.

Teljesen megérdemelten jutott fel a DEAC az NB II-be, ahol a lehetőségeihez és a körülményeihez képest igyekszik is minden tőle telhetőt megtenni a tisztességes szereplésért a szertárostól, a játékosokon, az edzőkön, a sajtóosztályon és a vezetőségen át mindenki. Azaz, az egész klub.
 
A gárdában sok a fiatal tehetség (a DVSC-től is vannak sokan kölcsönben) vagy az olyan játékosok, akik már sok nagy csatár megéltek, de debreceni kötődésűek. A vezetőedző a Loki egyik, ha nem a legnagyobb ikonja, Sándor Tamás, aki az ősszel váltotta a kispadon Balogh Pált.
 
A gárda viszont nagyon nehéz helyzetben van, mert 10 ponttal van lemaradva a 17., azaz már bentmaradó helyen álló Kazincbarcikától.
 
„Nehéz volt, hogy tavasszal megállt a harmadosztály, s nekünk a koronavírus kellős közepén kellett a nulláról építkeznünk és megfelelni a magasabb osztály elvárásainak. A koncentrációhiány lehet az egyik legfőbb oka a jelenlegi helyezésünknek, de a srácok több alkalommal is bizonyították, hogy igenis tudnak fegyelmezetten, nagy odafigyeléssel focizni, ahogy azt tették a Nyíregyháza, a Szentlőrinc és a Soroksár elleni kapott gól nélküli győzelmek során vagy a Győr ellen a második félidőben, ezeket szeretnénk átmenteni minden mérkőzésre. Feladni nem fogjuk, tanultunk a hibáinkból, a célunk változatlan, benn akarunk maradni az NB II.-ben” – foglalta össze részletesen gondolatait Pöszmet Tibor sportigazgató a haon.hu-nak.
 
Pöszmet a megyei lapnak Sándor Tamás vezetőedzőről azt mondta, hogy megvan a bizalom felé. Újat hozott Balogh Pál után, adott egy új, pozitív impulzust az egész stábnak. A sportvezető a télről úgy nyilatkozott, azzal mindenki tisztában van, hogy kell igazolni játékosokat erősítés céljából a DEAC-nak, de arról is biztosított mindenkit, hogy továbbra sem az a céljuk, hogy egy nagynevű játékos kerüljön a klubhoz, hanem ambiciózus, dolgozni akaró labdarúgókat keresnek.
 
 

Kiesési rangadó: Sándor Tamás elrontotta volna az első meccsét? INTERJÚ

Ezért hívta oda a fiát a kispadhoz. Nem tudott győzelemmel bemutatkozni a DEAC kispadján Sándor Tamás, a Loki legendája, csapata hazai pályán szenvedett 2-1-es vereséget a Csákvártól. Attól a Csákvártól, mely heteken át felforgatott csapattal tudott csak kiállni és nem teljes kerettel edzeni a sok pozitív koronavírus-teszteredmény miatt.

 
Arról, hogy mikben kell a leginkább és a legjobban fejlődniük az egyetemistáknak, maga a vezetőedző, Sándor Tamás nyilatkozott:
 
„Vannak hiányosságaink, de sok mindenben fejlődést is látok. Javulnunk kell a középpályás védekezésben, hatékonyabbnak kell lennünk a védekező harmadunkban. Az egyik legfontosabb, hogy az elkerülhető vereségek számát csökkentsük. Viszont meg vagyok elégedve az alázattal, a hozzáállással, és véleményem szerint egyre tüzesebbek vagyunk előrefelé.”
 
A DEAC az ellen a Dorog ellen folytatja majd a bajnokságot, amelyik gárda a legjobb kieső helyen áll, eddig 8 ponttal szerzett többet, mint Sándorék.
 
Nem nehéz kitalálni, az a meccs nem csak egy sima bajnoki lesz.
 
Mert elképesztően sok múlik majd rajta…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC