nb1.hu

Délczeg Gergely tavasszal lesz igazán a csapat hasznára

Kisvárda – A Cegléd ellen már leülhet a kispadra a támadó.

A Kisvárda FC támadója, Délczeg Gergely az idei szezonban sérülés miatt még nem léphetett pályára az NB II-ben, azonban vasárnap a Cegléd ellen már jó esély van a játékára.

 

–Fizikálisan sikerült felépülnöd a nyáron elszenvedett sérülésedből. Hogyan telt a rehabilitációd?

– A rehabilitációm sok munkával telt. A műtét után tíz nappal lekerült a gipsz a lábamról, és kezdődhetett a gyógytorna – mondta Délczeg Gergely a klub honlapjának. – Az első négy hétben minden nap egy nagyon kedves és lelkiismeretes gyógytornász hölgy foglalkozott velem. Rengeteget segített utána is heti három alkalommal! Aztán szépen lassan elkezdődtek a kinti edzések, ott a masszőrűnk Jáccó úr vett kezelésbe. Két hete pedig már teljes értékű munkát végzek.

 

– Jelenleg milyen állapotban vagy?

– Még nem vagyok százszázalékos állapotban, fizikálisan bőven van lemaradásom. De azon vagyok, hogy minél előbb utolérjem magam!

 

– Újra a csapattal készülhetsz, milyen érzés?

– Nagyon jó érzés újra a srácokkal edzeni minden nap. Nagyon hiányoztak már a labdás gyakorlatok, a jó hangulat, és a kemény edzések. Sokat segítettek a felépülésemben, biztattak, tartották bennem a lelket a nehéz időszakokban!

 

– Mikorra várható, hogy bajnoki mérkőzésen újra labdába rúghass?

– Ha minden igaz jövő héten a Cegléd ellen már a kispadra ülhetek, és ha a mester úgy dönt, akkor pályára is lépek! Tisztában vagyok vele, hogy igazán a csapat hasznára a tavaszi szezonban leszek, és majd csak akkor fogok tudni olyan teljesítményt nyújtani, amit elvárnak tőlem, és amit elvárok magamtól. Azt megígérhetem, ha még idén pályára kerülök, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy eredményesek legyünk!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC