nb1.hu

Diósgyőr után Barcika: megvan az új vezetőedző

Hivatalos bejelentés.

Már december 11-én jeleztük elsőként, hogy Pacsi Bálint lesz a Kazincbarcika új vezetőedzője.
 
ÍME, A KLUB HIVATALOS BEJELENTÉSE 1 ÓRÁVAL KORÁBBRÓL:
 
Pacsi Bálint az elmúlt másfél évben Feczkó Tamás másodedzőjeként dolgozott az OTP Bank Ligában szerepkő DVTK-nál. A negyvenhat éves pro lincensszel rendelkező sportszakembert korábban az akkor NB1-es Szombathelyi Haladásnál dolgozott pályaedzőként és megbízott vezetőedzőként. 2014 és 2018 között az Illés Akadémia szakmai igazgatója volt. Pacsi Bálint mindig fontosnak tartotta önmaga folyamatos fejlesztését, az elmúlt években Amszterdamban, Lisszabonban és Valenciában végzett futball periodizációval kapcsolatos kurzusokat. A 25 éves edzői pályafutása során az Egyesült Államokban, Kaliforniában is dolgozott utánpótlásedzőként.
 
 

A Diósgyőr egyik volt edzője is jelölt Barcikán

Már dolgozott az élvonalban is. Kriston István irányította a Vasas elleni, végül 2-1-es vereséggel zárult mérkőzésen a Kazincbarcikát (a 87. percben még a hazaiak vezettek 1-0-ra, de utána érkezett Vernes, majd Otigba), de Vitelki Zoltán távozása után a klubvezetők jelezték, hogy csak átmeneti állapotról van szó.

 
A pedagógus végzettségű új vezetőedzőnk saját edzői továbbképzéseket is szervez és edzőképzések meghívott előadója.
 
Koszta Péter a következő mondatokkal nyilatkozott az új vezetőedzőnkről: 
 
"Nagyon örülök, hogy Pacsi Bálint elfogadta a felkérést a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetőedzői pozíciójára. Mindig is olyan vezetőedzőben gondolkodtunk, aki illik a klub filozófiájához és segíti munkánkat mind az utánpótlás, mind a felnőtt csapat fejlesztésében."
 
Pacsi Bálint bizakodva tekint előre:
 
"Nagy örömmel tölt el, hogy Kazincbarcika futballcsapatának vezetősége rám gondolt. Nagyon megszerettem Borsod megyét, biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz az együttműködés."
 
A Barcika jelenleg 2 ponttal előzi meg a már kieső helyen álló Dorogot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC