nb1.hu

Döbbenetes, amit a DVTK eddig produkál

Lipcsei Péterék tovább szárnyalnak.

DVTK-SOROKSÁR 1-2
 
Már az döbbenetes volt, pláne a klub híveinek, hogy a DVTK nem jutott fel az NB I-be az előző bajnokságból, így azt sem nehéz kitalálni, mit gondolhatnak arról, hogy a mostani bajnokságban  a Siófokon elszenvedett 1-0-s vereség után a második fordulóban hazai pályán zakóztak a Soroksár ellen 2-1-re.
 
Ami azt jelenti, hogy a DVTK pont nélkül áll két forduló után a tabellán a 18., azaz kieső helyen, amire szinte biztos, hogy senki nem számított.
 
Lipcsei Péter csapata az első fordulóban a Kozármisleny ellen nyert 3-1-re, így eddig hibátlan és a második a szintén 6 pontos Gyirmót mögött (ez a két csapat nyerte meg eddig mindkét találkozóját).
 
GÓLOK TÖRTÉNETE:
36. perc: Lőrinczy Attila kapott egy hosszú labdát, lekezelte, majd a kapu felé vezette, végül futtából 23 méterről hatalmas gólt ragasztott a bal felső sarokba, 0-1 
 
39. perc: Lisztes tette vissza a 16-os vonalára a labdát, ahonnan Hajdú Roland egyből a kapu bal oldalába lőtt, 0-2
 
78. perc:  Lukács mellett szépen levett egy indítást a jobb oldalon, laposan középre lőtte a labdát, amit Szőke Adrián bevetődve közelről a rövid oldalon a hálóba kotort, 1-2
 
Diósgyőri VTK – Soroksár SC 1-2 (0-2)
Miskolc, DVTK Stadion, 3180 néző. Játékvezető: Csonka Bence (Csatári Tibor, Belicza Bence Péter).
DVTK: Branislav Danilović – Farkas D., Hegedűs J., Szatmári, Bárdos – Holdampf, Bényei – Jurek, Bertus, Lukács – Eppel. Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Soroksár: Kovács M. – Ternován P., Kékesi A., Valencsik, Csontos D. – Haris, Hudák M. – Hajdú R., Lőrinczy A., Lisztes K. – Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter.
 
Csere: Eppel Márton helyett Szőke Adrián, Bertus Lajos helyett Csirmaz István és Jurek Gábor helyett Vajda Botond mind az 58., Bényei Ágoston helyett Koman Vladimir és Lisztes K. helyett Króner a 71., Hajdú R. helyett Pintér D. a 76., Hudák M. helyett Nagy O. a 90. percben.
Sárga lap: Farkas D. a 73., Csirmaz és Hegedűs J. a 77. percben.
Gólszerző: Lőrinczy A. (0-1) a 36., Hajdú R. (0-2) a 39., Szőke A. (1-2) a 78. percben.
 
Tabella a linkre kattintva érhető el
 
 
 
 
 
 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC