nb1.hu

Döntő meccs: felspannolt állapotban a hazaiak

Balmazújváros – Mindkét megyében hatalmas az érdeklődés.

A Balmazújváros 70 ponttal második, míg a Kisvárda 69 ponttal a harmadik helyen áll az utolsó forduló előtt, evidens tehát, hogy Balmaz-Várda rangadó lesz az utolsó fordulóban. Íme, a balmazújvárosiak írása, a Facebookon jelezték, felspannolt állapotban várják a meccset.

 

„A vasárnapi mérkőzésünk szünetében, mikor még a bajnok Puskás Akadémia 1-0-ra vezetett, s a vetélytárs Kisvárda és a Soroksár is megnyerte már a saját bajnokiját, az hangzott el a tévéstúdióban, hogy a második feljutó hely a vasárnapi Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Kisvárda Master Good összecsapáson fog eldőlni. De ez nem egészen volt így, hiszen akkor még abszolút háromesélyes volt a felkerülés. A győzelmünkkel mi (ekkor 67 pontunk volt), a vereségünkkel a kisvárdaiak (69 pont), döntetlen esetén pedig a soroksáriak (67 pont) örülhettek volna – persze, ha az utolsó körben legyőzik otthon a Szolnokot – a kedvezőbb gólkülönbségük okán. Még az egyenlítésünknél is ez volt a várható „forgatókönyv”, amit aztán Vajda Sanyi találata „kétszereplősre írt át”.

 

Vasárnap nekünk már egy döntetlen is elég lenne, de erre játszani igencsak kockázatos, s nem is ez jellemzett bennünket eddig. De miért is kellene annak az együttesnek az X-re bazíroznia, amelyik olyan teljesítményre képes, mint amilyet legutóbb Felcsúton, az NB II kiemelkedően legerősebb játékosállományú alakulata ellen produkált?

 

Döntő meccs: várdai invázió lesz Balmazújvárosba? – NB2.hu

Ingyenes buszok a Balmaz-Várdára

Az előzetes érdeklődésekből már leszűrhető, hogy hatalmas az érdeklődés a Kisvárda elleni, NB I-ről döntő összecsapásunkra. Nem csak Újvároson, Kisvárdán, hanem a két város megyéiben is. S már csak azért is középpontban lesz ez az összecsapás, mert az elsőosztályú labdarúgó bajnokság immár véget ért. Akik kilátogatnak erre a Sporttéri kilencven percre, azoknak – legyen bármilyen kimenetel – ez egy örökké megmaradó élmény lesz.

 

Szurkoljuk ki együtt, közösen, hogy ez számunkra egy olyan örömünnepé váljon, melyről még az unokáinknak is mesélni fogunk!”

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC