nb1.hu

Dorog: csak 1 érkező lesz?

További meglepetést okoznának a Magyar kupában.

A Merkantil Bank Liga 11. helyén zárta az évet a Dorog FC, emellett a Magyar Kupában a Debrecent kiütve jutott a legjobb nyolc közé, februárban a harmadosztályú III Kerületi TVE lesz az ellenfele.
 
Balogh Pál szakmai igazgató értékelte a Dorog őszi teljesítményét és vázolta fel a jövőre vonatkozó terveit:
 
" Csalódott vagyok a tabellán elfoglalt helyünk miatt, mert véleményem szerint eredményesebben kellett volna szerepelnünk hazai pályán. Voltak ugyanakkor nagyon jó meccseink is, gondolok itt elsősorban a négymérkőzéses győzelmi szériánkra. A szezon során a csapat meccs­ről meccsre fejlődött, igaz ez elvárható volt, hiszen a keretünk is minőségibb a tavalyival összevetve."
 
A bányászvárosi csapat kétarcúságát mi sem mutatja jobban, mint hogy a Vasast, a Gyirmótot és a Győrt is "elkapó" Dorog meglepő vereségekbe is beleszaladt a szezon során, a (Balmazújváros kizárása után) sereghajtó Vác illetve hazai pályán a Tiszakécske ellen is kikaptak Délczeg Gergelyék.
 

Élő közvetítés az átigazolásokról – Priskin a másodosztályban folytatja – NB1.hu

 

A Magyar Kupa tartogathat szép tavaszt a dorogi szurkolóknak, hiszen a III. Kerületi TVE ellen esélyesebbnek ígérkezik a másodosztáyú együttes.
A csapat januárban három felkészülési mérkőzést vív, a Mezőkövesd ellen biztos hogy megmérkőznek, a másik két rivális kiléte egyelőre még bizonytalan.
 
Ami a kerettel kapcsolatos változásokat illeti, nagy mozgás nem várható a csapatnál, egy-két, kevés játéklehetőséget kapó labdarúgó távozhat, és legfeljebb egy védővel erősítenének.
A tavszi célok között az első tíz megcsípése szerepel, de egy jó tavasszal a 6. hely sem elképzelhetetlen a szakmai igazgató szerint.
 
Az év első bajnokiját február 2-án a bajnokesélyes MTK otthonában kezdi a Dorog, amely 8-3-9-es mérleggel, 25-25 szerzett és kapott góllal a 11. helyen áll az NB II.-ben.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC