nb1.hu

Dorog: erősödött a szakmai stáb, NB I-es bajnok érkezett

Fiatalon vonult vissza.

Az NB II-ben szereplő Dorog a hivatalos weboldalán jelentette be, hogy Szekeres Adrián személyében új asszisztens edző érkezik az együtteshez. Szekeres elmondta, úgy gondolkodik a futballról, mint Németh Szabolcs vezetőedző.
 
"Június közepén keresett meg először Németh Szabolcs vezetőedző, majd később személyesen is találkoztunk ahol kiderült, hogy nagyon hasonló a futballról alkotott képünk és filozófiánk. Tetszett az a cél, amit a csapatjátékban szeretne elérni és természetesen nagyon imponált, hogy 31 évesen edzőként folytathatom a karrierem. Később Mayer elnök úrral és Sitku Illés sportigazgatóval is egyeztettünk, ami megerősítette bennem, amit előzetesen a klubról gondoltam. Voltak lehetőségeim, hogy videóelemzőként folytassam, de az MLSZ-től való távozásomkor mindenképpen edzőként szerettem volna folytatni, itt pedig lehetőséget kaptam rá" – nyilatkozta Szekeres a dorogifc.hu-nak.
 
Szekeres arra is rávilágított, hogy ideális a rutinos és a fiatal játékosok aránya a csapatban. A 31 esztendős Szekeres az MTK tagjaként 2008-ban bajnoki címet szerzett az élvonalban. Az NB I-ben 115 mérkőzésen lépett pályára pályafutása során. Érdekesség, hogy Szekeres 29 évesen akasztotta szögre a csukáját.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC