nb1.hu

Dorog-MTK:Torghelle is kevés volt

Dorog – Teodoru Vaszilisz is hiába változtatott.

Mint jeleztük, az MTK is kiesett az élvonalbeli csapatok közöl a Magyar Kupában. A búcsúról a kék-fehérek honlapja az alábbiak szerint számolt be.

 

Dorogi FC – MTK Budapest 1-0 (0-0)

 

„A mérkőzés első tíz perce eseménytelenül telt, valamirevaló helyzet Ramos előtt adódott, aki Kanta beadása után fejelt fölé, közelről. Ezután picit megélénkült a találkozó, és a vendéglátók Szedlár szabadrúgása révén ráijesztettek a kék-fehérekre, de Groppioni nagyot védett.

 

Ezután Gera, majd Kanta hagyott ki egy-egy helyzetet a tizenhatoson kívülről. Előbbi a kapu fölé, utóbbi a kapusba lőtte a labdát. A hazaiak legnagyobb helyzete a 19. percben jött, amikor Groppioni Hartyán elé ütötte a beadást, de Frédi hatalmas védéssel javította hibáját.

 

A félidő hajrájában sorra dolgozta ki a lehetőségeket az MTK Budapest, de csupán egy Ramos lesgólig sikerült eljutni, így 45 percnyi játék után gólnélküli döntetlent mutatott az eredményjelző.

 

A második játékrészben továbbra is a kék-fehérek domináltak, igaz, nem sikerült annyi helyzetet kidolgozni, mint az első félidőben. A 63. percben Kanta cselezett szépen a tizenhatoson belül, de ballábas lövése a kapu felé szállt.

 

Ezután a Dorog percei következtek. Előbb Perovics lövésénél hárított hatalmasat Groppioni, majd Szedlár veszélyes emelése ment épphogy fölé. A 74. percben a hazaiaknál csereként beállt Bor, majd szinte azonnal gólt szerzett. A tizenhatoson belül kapott remek labdát egy kontratámadás után, majd higgadtan bal lábbal a rövid sarokba lőtt.

 

Teodoru Vaszilisz igyekezett cserékkel belenyúlni a mérkőzésbe és Torghellét is felküldte a pályára, de igazán nagy ziccereket nem sikerült kialakítani a hajrában. A csapatunk erőlködött, küzdött és nyomás alatt tartotta a Dorog kapuját, de betalálni nem tudott, így búcsúzni kényszerültünk a Magyar Kupától.

 

Dorogi FC – MTK Budapest 1-0 (0-0)

Gólszerző: Bor (74.)

Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, 500 néző

Dorogi FC: Zima – Bora, Füredi, Kovács, Szedlár – Hartyán, Nagyházi, Hauser, Grabant – Perovics (Bor, 73.), Icsó (Vígh, 68.). Vezetőedző: Németh Szabolcs

MTK Budapest: Groppioni – Okuka, Baki, Poór, Vadnai – Vass, Katona (Varga, 73.), Kanta – Myke, Nikacs (Torghelle, 64.), Gera (Szatmári I., 85.). Vezetőedző: Teodoru Vaszilisz

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC