nb1.hu

Dragan Vukmir Siófokon folytatja, igazolt a DVTK

Szakmai igazgató lett a volt diósgyőri edző, gaboni próbajátékos érkezett.

 

Az NB II 14. helyén álló Siófoknál lett szakmai igazgató a legutóbb a DVTK vezetőedzőjeként dolgozó Dragan Vukmir. Íme, a Balaton-parti klub bejelentése:

 

"Dragan Vukmir személyében új vezetőt köszönthetünk klubunknál: a tapasztalt szakember a szakmai igazgatói pozíciót fogja betölteni a BFC Siófoknál!


Dragan Vukmir 23 éves koráig Szerbiában futballozott, majd 2002-ben igazolt Magyarországra, a Ferencvároshoz. A zöld-fehérek mellett játszott többek között Debrecenben és a Budapest Honvédnál. Az MTK-nál töltötte a leghosszabb időt, 2010 és 2017 között 144 mérkőzésen szerepelt a kék-fehér együttesben.

A Ferencvárossal egy alkalommal bajnoki címet nyert, két Magyar Kupa győzelmet ünnepelhetett és bemutatkozott az UEFA Kupában.

A DVSC színeiben kétszer volt magyar bajnok valamint egyszer Magyar Kupa győztes, a Honvéddal egyszer szintén Magyar Kupát nyert, míg az MTK-val a másodosztályban lett aranyérmes.

Edzői karrierje Bicskén indult el, ahol a csapatot a megyei első osztályból az NB III-ba vezényelte. Bicske után Szegeden, majd Diósgyőrben dolgozott.

Jó munkát és sok sikert kívánunk Siófokon Dragan!"

 

A Siófok január 29-én a Csákvár ellen folytatja a bajnokságot. 

 

A DVTK mindeközben bejelentette Medgyes Sinan érkezését, valamint azt, hogy egy fiatal gaboni támadó próbajátékon vesz részt. Íme:

 

"Tapasztalt balhátvédet igazolt a DVTK, a 29 éves Medgyes Sinan legutóbb az MTK-ban futballozott, de korábban félszáz mérkőzésen az élvonalban is játszott paksi és budafoki színekben.

 

– Nagyon jó érzések kavarognak bennem, hiszen túlzás nélkül minden labdarúgó álma, hogy ilyen közönség előtt futballozzon, ezzel én is így vagyok – mondta Medgyes Sinan. – Ellenfélként már játszottam a DVTK Stadionban, de a televízióban is követtem az elmúlt években a Diósgyőr mérkőzéseit, pontosan tudom, hogy hová érkeztem. A cél adott, fel kell jutni az élvonalba, ebben szeretnék minél többet segíteni a klubnak.

 

Medgyes Sinan 1993-ban született Dunaszerdahelyen, a DAC-ban ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival, majd 2011-től a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián nevelkedett. A Győri ETO színeiben mutatkozott be az élvonalban, ezt követően Vágsellyén, Nagyszombaton és Szereden játszott. Magyarországra visszatérve Budaörsön vált alapemberré, ahonnan az élvonalba feljutó BMTE igazolta le. Az előző bajnokságban a szintén elsőosztályú Paks színeiben szerepelt, majd Bognár Györgyöt követve lett az MTK labdarúgója, ahol közös megegyezéssel szerződést bontott.

 

Medgyes Sinan az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokat követően aláírta szerződését, szerdán pedig ott lesz az első idei csapatedzésen."

 

 

 

 

 

 

 

Fiatal gaboni támadó játékjogának megszerzését kezdeményezte a DVTK. Jeremie Obounet Diósgyőrben kezdi meg a felkészülést. A 20 esztendős labdarúgó a pálya mindkét szélén és a támadósor közepén is bevethető. Leigazolása esetén korára tekintettel külföldiként is pályára léphet a Merkantil Bank Ligában.

 

 

 

 

 

 

Jeremie Obounet (teljes nevén: Jeremie Moussango Obounet) Gabon fővárosában született 2002-ben. Az előző év elején igazolt Belaruszba, ahol a mérkőzések többségén pályára lépett a középpályán, illetve a támadósorban. Diósgyőrbe egy teljes év európai tapasztalattal a háta mögött érkezik.

 

A Merkantil Bank Ligában a szabályok lehetőséget adnak az U21-es korosztályba tartozó (2002-ben vagy utána született) külföldi játékosok szerepeltetésének, így leigazolása esetén semmilyen akadálya nem lenne Jeremie Obounet játékának.

 

Jeremie Obounet részt vett az egészségügyi és fizikai felmérésen, szerdán pedig ott lesz az első idei csapatedzésen.

 

Névjegy

Vezetéknév: Moussango Obounet
Keresztnév: Jeremie
Születési idő: 2002. augusztus 17.
Születési hely: Libreville (Gabon)
Magasság: 180 centiméter
Állampolgárság: gaboni
Poszt: támadó

 

Pályafutás

2022 FK Slutsk (Belarusz, 1. osztály) 22/2
2022 FK Slutsk II (Belarusz) 9/6
AS Pélican (Gabon)
CF Mounana utánpótlás (Gabon)"

 

 

 

 

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC