Dragóner Attila fia a Szparihoz megy próbajátékra - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Dragóner Attila fia a Szparihoz megy próbajátékra

NB2.hu - 2016. July 01. Friday 11:11
Nyíregyháza - Alaposan átalakul a Spartacus kerete. Több fiatal érkezhet a következő napokban.
Kép forrása: blikk.hu

Azt már az utolsó NB III-as bajnoki mérkőzés után tudni lehetett, hogy a következő szezonban a külföldi játékosokra nem számíthat a Nyíregyháza.

 

A klub megköszönte Ovszijenko Volodimirnek, Igor Zofcáknak, Luis Ramosnak, Mohamadou Abdouramannak, Savo Rakovicnak és Zoran Kosticnak, amit a Nyíregyháza Spartacusért tettek, és további pályafutásukhoz sok sikert kíván – írja a klub hivatalos honlapja.

 

Az is eldőlt, hogy a klub nem hosszabbítja meg a lejáró szerződését Szalai Vilmosnak, Kapacina Kevinnek, Kovács Gergőnek és Csorba Szabolcsnak, utóbbi sérülése miatt pályafutását is befejezi.

 

A következő szezonban két fiatalnak folyamatosan pályán kell lennie, ezért a Szpari vezetése több húsz év alatti labdarúgóval is megegyezett. A nyíregyházi nevelésű labdarúgók közül Vámos Márk, Ötvös Bence, Ács Ádám, Pálinkás Gergő és Perger Bence is a keret tagja lesz, és ezt a vonalat erősíthetik a próbajátékosok is.  Dragóner Filip - Dragóner Attila fia - a Ferencvárosból jöhet.

 

Barna Szabolcs a Debrecenből érkezhet, és visszatérhet Nyíregyházára a Fradiból Csernák Martin is. További labdarúgókkal egyeztet a klub vezetése, és napokon belül újabb szerződéseket írhatnak alá.  

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!