nb1.hu

Duplán ünnepel a Vasas

Elnök és a szurkolók boldogsága.

Kettő szám is kerek egész lett a napokban Angyalföldön, Markovits László, a Vasas SC elnöke betöltötte az 50. életévét, míg a Vasas Szurkolói klub elérte a 2000 like-ot Facebookon.
 
Markovits László teniszezőként kezdte a pályafutását, kétszeres országos bajnok, valamint két olimpián és részt vett, 1988-ban Szöulban és 1996-ban Atlantában. Az egyéni világranglistán a legjobb helyezése a 604. volt, míg párosban a 118. hely. 10 éven keresztül volt a tagja a magyar Davis-kupa-válogatottnak, 1999-ben vonult vissza az aktív játéktól.
 
A sporttól azonban nem vált el, 2002-ben a Vasas SC ügyvezető elnökének választották. 2006-ban MOB elnökségi tag lett, míg 2015-ben a Magyar Röplabda Szövetség alelnöke. A Vasasnál végzett kiváló munkáját az is jól jelzi, hogy 2006-ban és 2011-ben újraválasztották, ezt a tisztséget a mai napig betölti.
 

A Vasas megerősítéséről tárgyalnak már – interjú a sportigazgatóval

 

 
A vezetők nyilatkozatából úgy tűnik, hogy a Vasast nem viseli meg túlságosan a koronavírus-járvány miatt kialakuló gazdasági válság. Markovits a napokban úgy nyilatkozott, hogy a 2019-20-as szezont pénzügyileg le tudják zárni, nem kényszerül a klub alapvető változásokra. A Vasas FC sportigazgatója, Nagy Miklós is hasonlóan megnyugtatóan nyilatkozott a stabil pénzügyi helyzetről, sőt, már az átigazolásokon is dolgoznak.
 
Elérte a kétezer lájkot Facebookon a Vasas Szurkolói Klub hivatalos oldala, két éve végzik kőkeményen a munkát a szurkolók. Kettő évvel ezelőtt egy nagyon régen érő szervezetet hoztak létre az angyalföldi drukkerek, azóta már intézményesült keretek között is segítik a kommunikációt a klub és a szurkolók között. Rendszeresen együtt dolgozik a VSZK az Armata Rossobluval, együtt varázsolva fergeteges hangulatot a lelátókra.
 

Vasas Szurkolói Klub – A Hivatalos Fanklub

Tisztelt Vasas szurkolók! Kérem segítsetek, hogy a Vasas röplabdása … Maria Kostelanska lehessen az év játékosa hazájában. Kattints az eredeti posztra majd tegyél egy ha-ha jelet ‘Majkára’ Köszi Hajrá Vasas!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC