DVSC: az új igazolás boldogsága, Husztiék elvárásai - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

DVSC: az új igazolás boldogsága, Husztiék elvárásai

Bíró Ádám - 2021. February 20. Saturday 12:19
Mennyire elégedett az edzőpáros?
Kép forrása: dvsc.hu
Új időszámítás kezdődött a DVSC-nél ezen a héten, hiszen Kondás Elemértől elköszöntek a debreceniek, a csapat irányításáért Huszti Szabolcs és Toldi Gábor felel. Az edzőpáros vasárnap a Szeged otthonában fog debütálni, a meccs 17 órakor kezdődik.
 
Huszti a Loki hivatalos weboldalának az első benyomásokról is beszélt:
 
"Az edzői stáb azt várja a játékosoktól, hogy élvezzék a futballt, domináljanak, agresszívan játszanak és sokat legyen náluk a labda. Megalkuvást nem tűrve kell futballozni, de élvezni kell a focit. Természetesen nyerni akarunk, de fontos, hogy türelmesen kell játszanunk. Az időjárás nem sokat segített a felkészülésben, de alkalmazkodtunk, alkalmazkodunk mindenhez. Abszolút elégedettek vagyunk a srácok hozzáállásával, tisztességgel beleálltak a munkába, motiváltak. Remélem, ez így is marad, és ezt át tudjuk ültetni a meccsre is. Felszabadult, és nem görcsös Lokit szeretnénk látni" - fogalmazott Huszti Szabolcs.
 
Korábban az is eldőlt, hogy a DVSC-ben folytatja a pályafutását Kalafat Álmos. A 19 éves tehetséget másfél évre vette kölcsön a cívisvárosi alakulat a török Besiktastól. A fiatal futballista elmondta, boldog, tetszik neki a város is. Hozzátette, azért dolgozik keményen, hogy hasznos tagja legyen a csapatnak. Szélsőként és centerként is otthonosan mozog a pályán - ez is kiderül a DVSC által készített videós interjúból. 
 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!