DVSC: hamarosan visszatérhet a közönségkedvenc - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

DVSC: hamarosan visszatérhet a közönségkedvenc

Juhász Gergely - 2021. February 18. Thursday 12:06
További jó hírek is vannak.
Kép forrása: dvsc.hu
ÍME, A DVSC HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,A labdarúgó bízik benne, hamarosan ismét pályára léphet.
 
Makacs sérüléssel bajlódik a DVSC közönségkedvenc támadója, Bárány Donát. A fiatal labdarúgó sajnos a teljes téli felkészülést kihagyta, de szerencsére már olyan állapotban van, hogy a többiekkel tréningezhetett tegnap délután. A játékossal az elmúlt időszakról és a visszatérésről beszélgettünk.
 
– Mondanom sem kell, nagyon boldog voltam, hogy a szerdai edzésen már bekapcsolódhattam egy-egy gyakorlatba. Sajnos korai még, hogy a teljes tréninget a többiekkel végezzem, de hamarosan annak is eljön az ideje – kezdte mosolyogva a beszélgetést csütörtök reggel Bárány Donát a Debreceni Labdarúgó Akadémián. – Az az igazság, pontosan nem tudom megmondani, mikor és hogyan sérültem meg, de a januári felkészülés előtt már éreztem egy kisebb fájdalmat az achillesemben. Nem sokkal később kiderült, hogy be van gyulladva, az ilyen jellegű sérülés teljes gyógyulása pedig több időt vesz igénybe. Az elmúlt hónapban minden nap gyógytornára és kezelésekre jártam, emellett Dankó Mihály rehabilitációs edzővel készültem a pallagi edzőcentrumban, hogy amennyire csak lehet, formába tudjam tartani magam. Megmondom őszintén, megviselt, hogy nem lehettem ott a pályán, hisz nyilván minden labdarúgó játszani szeretne. Rossz érzés, hogy hiába segítenék, egyszerűen nem tudok. Ezért is volt kimondottan nagy élmény, hogy tegnap már beszállhattam a többiek közé, és ismét átélhettem az edzés hangulatát. Nagyon bízom benne, hogy hamarosan teljesen túl leszek ezen a makacs sérülésen, és ismét a pályán láthatnak a szurkolók.
 
További jó hír, hogy a két, műtéten áteső labdarúgónk, Korhut Mihály és Kusnyír Erik is bekapcsolódott már a többiek közé egy-egy feladat erejéig, és az ő visszatérésükre sem kell sokat várni."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!