nb1.hu

DVSC: szerződéshosszabbítás

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A DVSC HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Remek hírrel szolgál a DVSC, amely hosszútávú szerződést kötött a saját nevelésű Bárány Donáttal! A támadóval klubunk elnöke, Szabó Péter, és sportigazgatója, Tőzsér Dániel szentesítette a kontraktust.
 
A sokak kedvencévé váló gólerős támadót nem kell bemutatni a Loki-szurkolók körében, hisz az eddig lejátszott 15 meccse során 10 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Külön kiemelendő, hogy Donát egy héten belül az Ajka ellen mesterhármast ért el, míg a Kaposvár elleni következő összecsapáson duplázni tudott.
 
A még mindig csak 20 esztendős labdarúgó teljesítményével a korosztályos válogatottnál is felhívta magára a figyelmet, ennek is köszönhető, hogy Gera Zoltán szövetségi edző nemrég behívta az U21-es nemzeti csapatba, melyben kezdőként lépett pályára az Oroszország elleni felkészülési összecsapáson.
 

Bárány Donát: 2024!

A DVSC szerződést hosszabbított a gólerős támadójával.

 
Bízunk benne, további sok szép pillanatot okoz majd a szurkolóknak a remek kvalitású és gondolkodású futballista, aki 2024 nyaráig írt alá.
 
– Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra, hogy a DVSC-nél bíznak bennem. Már korábban is elmondtam, hogy gyerekkori álmom volt a Loki felnőttcsapatában szerepelni, ez megvalósult, és most hosszabb távra is tervezhetünk. Azon leszek, hogy ezután is azt a csupaszív, motivált teljesítményt nyújtsam, mint az eddigi mérkőzéseken – nyilatkozta honlapunknak a 17-es mezszámú futballista."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC