nb1.hu

DVSC: szurkolóbarát döntés!

Hivatalos bejelentés.

A Loki közleménye:
 
"Vasárnap visszajuthat az NB I-be a DVSC, védettségi igazolvánnyal térítésmentesen lehet drukkolni a csapatnak.
 
A véghajrához érkezett a harc a feljutásért, már csak 1 forduló van hátra a Merkantil Bank Liga 2020-21-es idényéből. Miután a DVSC győzött Szentlőrincen, a Vasas pedig kikapott Nyíregyházán, a 77 pontos Loki listavezetőként várja a vasárnap 18.30 órakor kezdődő, Haladás elleni idényzárót. A második Gyirmótnak és a harmadik helyre csúszott angyalföldi alakulatnak egyaránt 75 pontja van. Mindez azt jelenti, hogy amennyiben Dzsudzsák Balázsék nyernek az utolsó fordulóban, biztosan bajnokok, de az NB I-be való visszajutás már egy döntetlennel is ténnyé válik.
 
A Loki vasárnap szerencsére számíthat a szurkolói támogatására is, az előzetes érdeklődés igen nagy. Fontos tudni, hogy védettségi igazolvánnyal rendelkező drukkereink, illetve az általuk kísért 18 éven aluliak ingyen tekinthetik meg a DVSC-Haladás bajnokit a Nagyerdei Stadionban.
 
A DVSC ezzel is szeretné megköszönni szurkolóinak a nehéz időkben való hűségét és kitartását. A klub természetesen gondol a bérleteseire is, ők az idény vége után részesülnek majd kompenzációban. A vasárnapi meccsen védett bérleteseink természetesen a saját helyükre ülhetnek, kérjük nem bérletes szurkolóinkat, ezt vegyék figyelembe!
 

Távozik a Loki egyik legjobbja?

 

Nézzük akkor a kormányrendelet fontos szabályait:
 
A 18 év feletti szurkolóknak a belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal lehetséges. A védettséget csak hivatalos védettségi igazolvánnyal lehet igazolni, az oltásra szóló papír nem helyettesíti azt!
 
Csakis a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak szurkolhatnak a stadionban. 18 év alatti szurkolóink kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen (az életkort – amennyiben nem nyilvánvaló –diákigazolvánnyal/személyivel/útlevéllel igazolhatják).
 
Akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba!
 
FONTOS: a védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító okmány felmutatásával együtt érvényes, ezért kérjük a szurkolóinkat, hogy ezeket feltétlenül hozzák magukkal!
 
Az igazolványok ellenőrzését még a stadion területére történő belépés előtt ellenőrizni fogják a biztonsági szolgálat munkatársai.
 
Azon bérleteseink, akik nem rendelkeznek védettséget igazoló okmánnyal, nem jöhetnek be a mérkőzésre. Kárpótlásukkal kapcsolatosan a bajnokság után adunk információt.
 
MASZKVISELÉS – Továbbra is javasoljuk a használatát!
 
A sportrendezvényen nézőként tartózkodó koronavírus ellen védett személy és a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni, viszont a belépésig igen!
 
Miután lejárt az MLSZ által kiszabott szektorbezárás, most már a B2-B8 szektorok is nyitva lesznek!
 
VIP jegyértékesítés:
 
VIP-jegyet váltani elővételben online szerdától lehetséges a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon, illetve személyesen mindennap 10 órától 18 óráig a DVSC Shopban.
 
Büfé lesz, fogyasztani lehet a lelátón is!"
 
FRISSÍTÉS:
 
20.52:

Harc az NB I-ért: a Gyirmót is kedveskedik a szurkolóinak

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC