nb1.hu

DVTK: balhé a kezdés előtt, kapaszkodás az utolsó szalmaszálba

Lipcsei Péterék egyszer a szívbajt hozták a diósgyőriekre.

 

Az NB II 36. fordulójának zárómeccsén a DVTK a Soroksárt fogadta. A találkozónak nagy volt a tétje, hiszen a diósgyőrieknek mindenképpen nyerniük kellett volna ahhoz, hogy megőrizzék a reális esélyüket a második hely megszerzésére, azaz a feljutásra. 

 

A kezdés előtt feszült volt a hangulat: a Diósgyőr Ultras közleménye szerint érvényes jeggyel nem engedték be a szervezett szurkolói csoportokat. Egyébként is foghíjas volt a lelátó, és a beengedett szurkolók közül is többen hangot adtak a nemtetszésüknek a mutatott játék kapcsán.


Dragan Vukmir együttese viszont kapaszkodik az utolsó szalmaszálba, hiszen Eppel Márton góljának köszönhetően 1-0-ra nyertek. Lipcsei Péter csapata a 80. percben gólt szerzett, ám ezt les miatt érvénytelenítette a játékvezető, a hátralévő percekben pedig már nem zörrent a háló.

 

A DVTK-nak két fordulóval a bajnokság vége előtt 68 pontja van, míg a Kecskemétnek 71. Mindkét csapat idegenben játszik hétvégén, a lilák a Haladáshoz, a diósgyőriek az Ajkához látogatnak.

 

Eredmény:

DVTK-Soroksár 1-0 (1-0)

DVTK: Danilovics – Szatmári Cs., Hegedűs J., Belényesi – Szűcs  K., Lucas, Bertus, Oláh (Polgár, 77.), Keller – Eppel (Könyves, 72.), Zsolnai R. (Németh. M.,a szünetben, 72. JKocsis D..) Vezetőedző: Dragan Vukmir.
SOROKSÁR: Major – Ternován, Kékesi, Valencsik, Katona M. – Redzic, Gyömbér, Csernik (Szerető, a szünetben), Hudák, Lőrinczy – Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

gólszerző: Eppel (28.)

 

A tabella a linkre kattintva érhető el. 

 

KORÁBBAN:

FRISSÍTÉS:

KEDD, 9.47:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC