DVTK: brutális átalakulás jöhet a keretben - részletek - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

DVTK: brutális átalakulás jöhet a keretben - részletek

NB2.hu - 2022. May 26. Thursday 14:34
Rengetegen távozhatnak.
Kép forrása: dvtk.eu

 

Mint ismert, hiába váltott edzőt a DVTK, Kondás Elemér helyett Dragan Vukmirral sem sikerült kiharcolni a feljutást, így a következő szezont is a másodosztályban kezdik.

 

A boon.hu értesülései szerint emiatt hatalmas változás lehet a keretben, aminek akár a kétharmada is megújulhat. Biztosan távozik a Vukmir által az első csapatból kitett Molnár Gábor és Horváth Zoltán, míg a kölcsönjátékosok közül Borsos Vilmost (Paks), Bokros Szilárdot (Puskás Akadémia), Rotem Kellert (Maccabi Netanya), Kocsis Dominikot (Honvéd) és Lucast (Kisvárda) várja vissza a klubja. Dejan Karan visszavonult, Branislav Danilovic, Polgár Kristóf és Bárdos Bence szerződése pedig lejár.

 

Kérdéses lehet Hornyák Marcell és Németh Márió sorsa is, mint ahogy Szűcs Kornél, Oláh Bálint, Eperjesi Gábor, Póser Dániel, Szeles Tamás és Bertus Lajos, valamint a kölcsönből visszatérő Makrai Gábor, Zsemlye Balázs és Orosz Marcell jövője sem biztos még. A boon.hu szerint ezek alapján csak hat játékosé az: Könyves Norbertnek, Szatmári Csabának és Hegedűs Jánosnak a mutatott teljesítménye, hozzáállása alapján, Zsolnai Richárdnak azért, mert februárban szerződést hosszabbítottak vele, Eppel Mártonnak és Belényesi Csabának pedig azért, mert télen csatlakoztak a Diósgyőrhöz, és mert nem féléves szerződést kötöttek velük.

 

A klubnál egyébként új bérezési rendszert vezetnek be (alacsonyabb alapbért ajánlanak majd, és nagyobb összegű prémiumot, a fő cél, a ­feljutás elérésére), ezek alapján azokkal is újratárgyalják a helyzetet, akiknek jelenleg érvényes szerződésük van.  

 

Az NB II-es gólkirály Lukács Dániel sorsával kapcsolatban itt írtunk.

FRISSÍTÉS: 16.46: Kecskemét: eldőlt az NB II-es gólkirály sorsa. Részletek a linkre kattintva érhetőek el.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!